Backstreet Boy performt 'Everybody' met Steve Aioki 

Mark Hofman | 10 mei 2017
algemeen

In de jaren 90 kwam een boyband op met de naam Backstreet Boys en het succes was gigantisch. Wereldwijd werden miljoenen fans helemaal leip bij het zien van de popgroep. Met de hit 'Everybody' werd een superhit gescoord. Toen Steve Aioki deze in Omnia draaide, werd het publiek helemaal gek. Maar dat kan ook te maken hebben met het feit dat Nick Carter het nummer zong....

Nick Carter zingt 'Everybody'

Het nummer 'Everybody' wordt niet alleen door Steve Aioki in sets gebruikt. De typische jaren '90-song komt voor in vele dj-sets, maar Steve doet het toch een beetje anders dan anderen. Want hij brengt Backstreet daadwerkelijk "back". 

Afgelopen zondag ging het dak eraf in de Omnia nachtclub in Las Vegas. Steve Aioki was al ontzettend lekker bezig, maar het publiek ging helemaal uit hun plaat doen Nick Carter opeens op het podium stond. Carter was de frontman van de Backstreet Boys en was dus ook één van de artiesten die verantwoordelijk is geweest voor een aantal grote hits in de jaren 90. Uiteraard werd een speciale uitvoering van 'Everybody' gebracht en dat check je via onderstaande Tweet. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws