Iedereen kan disc jockey zijn bij Club Godverdomme

Geert van der Klugt | 18 januari 2018
algemeen

''Onze line-up bestaat uit ambitieloze Haagse niet-dj's. 26 januari vindt je onze exclusieve binnen-editie bij de Pip in Den Haag - omdat het buiten vét koud is'', vertelt de organisatie. Club Godverdomme is ondertussen een landelijk fenoneem. Op deze bizarre avonden lopen onervaren jongemannen en -vrouwen - voor een enkele nacht - in de schoenen van een dj.

Ook jij kan draaien bij Club Godverdomme

''Geef je nu op door jezelf van je slechtste kant te laten zien'', luidt de oproep op de Facebook pagina. Op deze pagina stellen de potentiële dj's zich met bizarre teksten en -foto's voor. Een tiental wordt uiteindelijk gekozen om op 26 januari - in de Pip Den Haag - de zaal van geluid te voorzien. De helft van de uiteindelijke gelukkigen heeft nog nooit voor een draaitafel gestaan. Juist dát maakt Club Godverdomme zo'n overgetelijke ervaring.
Club Godverdomme verwelkomt óók deze onvervare DJ's.
De ''dj's'' doen het vaak verrassend goed voor een eerste keer.

Afgelopen zomer vonden er een reeks Godverdomme-avonden plaats in Amsterdam, namelijk bij de Chicago Social Club. De niet-dj's blijken vaak een 'wild-card'. Van techno tot disco, van house to hardcore: niemand blijkt er erg in te hebben. De sfeer is goed, want men verwacht niks, maar -vermaakt zich prima.

Het succes van Club Godverdomme is te verklaren. Elektronische muziek heeft soms te neiging zichzelf erg serieus te nemen: exclusieve- en gesloten feesten komen ter gedachte. Door de gehele line-up te vervangen met onervaren muziekliefhebbers zet de organisatie zich af. Iedereen is simpelweg welkom; van disco-fan tot punk-rocker.

Hier is de link naar de facebookpagina van de volgende editie.

Het evenement begint om 23:00 in de Pip Den Haag en tickets zijn ruim verkrijgbaar.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws