Wat moet er volgens jou gebeuren met opkopers van tickets?

Bart Remmers | 30 augustus 2018
algemeen

Fans lopen kaartjes Beyoncé en Jay-Z mis door gewiekste handelaars

De kaartjes van het Beyoncé en Jay-Z-concert in de Amsterdam ArenA waren afgelopen april in een vloek en een zucht uitverkocht. Vele fans hadden daardoor dikke pech en ze kunnen voorlopig fluiten naar Queen Bee en haar rappende echtgenoot live in onze hoofdstad.

Veel teleurgestelde en boze luisteraars van het 3FM-radioprogramma van dj Michiel Veenstra appten hem gisteren dat het zo lastig is om aan kaarten te komen. Want een deel van de gewilde kaartjes wordt opgekocht door personen die de tickets voor het veelvoudige doorverkopen. Een ontzettende kutstreek natuurlijk tegenover de fans, toch?

Woest op de opkopers

De radio-dj ontstak live op de radio in woede tegen zo'n opkoper die zich niet schaamde voor zijn handeltje. In theorie heeft de ticketsdealer gelijk, het is niet strafbaar. 

Wat wij willen weten: hoe kijk jij tegen dit soort acties aan? Heeft de opkoper het recht om zo te handelen en is het gewoon slim of is het een klotestreek richting fans die een 'gewoon' kaartje al met moeite kunnen aanschaffen? Laat het ons weten onder de Facebook-post van dit artikel.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws