W&W starten eigen muziekcultuur en label: ‘Rave Culture’

Partyscene Redactie | 9 oktober 2018
algemeen

Launchparty 19 oktober tijdens Amsterdam Dance Event

Een nieuwe rave-beweging is gearriveerd en niemand minder dan W&W hebben dat op hun geweten. Hun nieuwe concept zet de dancemuziekervaring van de meest gepassioneerde ravers op zijn kop en duidt het begin aan van een gloednieuwe muziekcultuur en label: ‘Rave Culture’.
 
Om de impact van zowel het merk als de eerste release, ‘Rave Culture’ van W&W, kracht bij te zetten, is een music video gelanceerd, die hint naar een mogelijke samenwerking tussen W&W en een legendarisch icoon uit de dancemuziek in de nabije toekomst. 

Creatieve vrijheid artiesten

Als label borduurt Rave Culture verder op het oorspronkelijke idee van Mainstage Music, maar legt het de focus nog meer op de creatieve vrijheid van haar artiesten. Daarnaast zal het label ook muziek uitbrengen van artiesten als W&W, NWYR en Maurice West, waarmee het de sound van Mainstage een eigen plekje geeft in het complete plaatje van het nieuwe label. 
 
W&W: “Met ‘Rave Culture’ wilden we onze fans graag tegemoet komen door een plaat te maken die hen weer doet denken aan het gouden tijdperk van de Bigroom, zo rond 2012 en 2013. We hebben geprobeerd om die sound terug te brengen door een geüpdatete versie te maken die volledig aansluit bij de huidige norm van muziekproductie.” 

Special guests

Op 19 oktober aanstaande, tijdens de nieuwe editie van Amsterdam Dance Event, organiseert Rave Culture een gratis launch party in Club Nova voor alle fans, met artiesten als W&W, Maurice West, D-Block & S-Te-Fan en enkele andere special guests. Sluit je aan bij de beweging; volg @Raveculture op Instagram.
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws