Nieuw: Een Pokémon huwelijk in Japan

Zsarisse Knol | 2 december 2019
algemeen

Een Japans bruiloftsbedrijf heeft besloten samen te werken met The Pokémon Company. Hiermee bieden ze de optimale Pokémon-bruiloft aan voor enthousiaste Pokémon-fans.

Een officieel Pokémon huwelijk

Trouwceremonie-experts bij ESCRIT bieden vanaf nu een officieel erkend Pokémon-huwelijk aan en het is misschien wel het schattigste wat je ooit hebt gezien. Je wordt vergezeld door de bruid- en bruidegom Pikachus voor de ceremonie. Zij zullen naast je staan tijdens de gehele ceremonie. Gasten hebben eveneens mogelijkheden om foto’s met ze te maken tijdens de receptie, want ze blijven er gezellig bij.

Het voedsel dat wordt aangeboden ziet er heerlijk uit met natuurlijk een Pokémon-thema. Het hoogtepunt, op de grote Pikachu’s na, is de Pokémon-trouwtaart, die is gedecoreerd met een foto van de bruid- en bruidegom Pikachu’s die in gaan voor een kus. Hoe schattig wil je het hebben.

Kleine extra’s

Omdat het officieel erkend is door The Pokémon Company, zijn er nog wat extra’s die je kunt verwachten op je bruiloft. Zo betaal je niet alleen voor de extra service van de Pikachu’s en het eten, maar is het ook inclusief ondersteuning.

Het volledige pakket bevat ook Pokémon-thema feestgeschenkjes om voor je gasten naar huis mee te nemen en een Pokémon-trouwcertificaat. Escrit accepteert boekingen voor het volledige jaar.

Als je het niet erg vindt om niets te verstaan, bekijk het filmpje van de bruiloft hieronder. Voor alle foto’s van de bruiloft ga je naar de Pokémon-website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws