Porter Robinson lanceert high-end kledinglijn en art book

Ivo Mollemans | 23 januari 2020
algemeen

Beeld via Rukes.com.

Als artiest laat Porter Robinson zijn creativiteit niet beperken tot alleen muziek. Daarnaast heeft hij in samenwerking met het Japanse high-end fashion merk Chloma namelijk ook nog een limited edition kledinglijn gemaakt.

Nieuwe creatieve uitingen van Virtual Self

De collectie is gelanceerd onder de naam ‘Human-ERROR:Lament’ en is onderdeel van Porter Robinson’s alter ego Virtual Self. Met Virtual Self heeft de producer zichzelf de ruimte gegeven om ook andere muziekstijlen te maken en uit te brengen. Naar eigen zeggen was Chloma ook een van de inspiraties voor Virtual Self en Junya, de oprichter van Chloma, was weer geïnspireerd door Virtual Self voor een van de collecties van Chloma.

“Chloma was a huge influence on Virtual Self when I was first developing the project in late 2016. In 2018, when I met the brand's founder, Junya, he told me that Virtual Self had influenced his latest collection too!”

LEES OOK: Hardwell brengt binnenkort een ‘Best Off’ album uit

Naast de kledinglijn is er ook een art book getiteld ‘Virtual Self: Utopia Archive’ uitgebracht. Daarin staan vroege concepten van logo’s, nooit eerder vertoonde visuals en archiefmateriaal.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws