Kanye West werkt aan eigen cosmeticalijn

Ivo Mollemans | 15 juni 2020
algemeen

Na een van de grootste artiesten ter wereld te zijn geworden en ook nog een van de bekendste kledingmerken op de markt te hebben gebracht, heeft Kanye West weer een nieuw project. Dit keer wil hij de markt van cosmeticaproducten betreden met een eigen cosmeticalijn. Hij heeft alle papieren om zijn merk Yeezy op verschillende producten te kunnen zetten ingediend en dat zou het begin kunnen zijn van weer een succesvolle onderneming.

Kanye West’s cosmeticaproducten

Met het merk wil hij onder andere make-up, nepwimpers, gezichtsmaskers, crèmes, scheergel, parfum en haarproducten gaan verkopen. Voor informatie over de producten en de cosmeticabranche kan hij gewoon bij zijn vrouw Kim Kardashian zijn, want zij heeft al haar eigen cosmeticalijn. Zijn schoonzus Kylie Jenner is met haar bedrijf Kylie Cosmetics zelfs al bijna miljardair dus ook daar kan hij het nodige advies over cosmetica inwinnen.

LEES OOK: De regels van de Grammy Awards zijn voor het eerst bekend

Het is niet de eerste keer dat Kanye West een cosmeticabedrijf probeert te beginnen. In 2017 diende hij namelijk al papieren in om met de merknaam ‘Donda’ cosmeticaproducten te verkopen, maar dat ging toen niet door.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws