Spotify’s Top 5: The Weeknd Projecten

Partyscene Redactie | 11 november 2022
algemeen

Fan van The Weeknd? Dan hebben we leuk nieuws voor je! De zanger viert morgen het 10-jarig jubileum van zijn compilatiealbum Trilogy. Ter ere van deze feestelijke mijlpaal lanceert Spotify ‘Mijn Top 5: The Weeknd projecten’.

In 2012 bracht de zanger het beroemde album uit als één geremasterd pakket met alle drie de mixtapes uit 2011: House of BalloonsThursday en Echoes of Silence. Met de ‘Top 5 Projecten’ geeft Spotify fans van The Weeknd een nostalgische ervaring om oude favorieten op te rakelen en samen te stellen in een top 5 met nieuwere hits, zoals ‘Blinding Lights’ en ‘Can’t Feel My Face’. Deze top 5 kunnen fans vervolgens op een creatieve manier delen via social media. 

Zo stel je jouw top 5 samen: 

  • Zorg ervoor dat de Spotify app up-to-date is met de laatste versie. 
  • Ga naar https://spotify.com/top5 op je telefoon (beschikbaar op iOS en Android).
  • Selecteer je vijf favoriete nummers: Spotify toont een selectie van The Weeknd’s projecten waar je uit kunt kiezen. Klik en sleep jouw favorieten in de juiste volgorde.
  • Deel het met je vrienden en familie: Spotify maakt op basis van jouw keuzes een gepersonaliseerde visual die je kan delen op social media.

‘The Weeknd Projects’ is de tweede Top 5 samenwerking van Spotify. Eerder dit jaar lanceerde zij een vergelijkbare in-app ervaring met rapper Kendrick Lamar

Meer informatie over ‘Mijn Top 5: The Weeknd projecten’ vind je op Spotify’s For The Record.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws