Win acties week 38, part 2

Karlijn Theeuwen | 20 september 2014
daily feature


Jaaaaaa! Het is weer zaterdag en dat betekent dat het tijd is om los te gaan en te feesten! Wil je weten voor welke feesten Clublife Magazine deze week tickets beschikbaar heeft gesteld? Lees dan verder!

Dockyard Festival @ ADE

Het Amsterdam Dance Event is hot! De NDSM-Werf is een bekende feest locatie en hier zal Dockyard Festival plaats vinden op zaterdag 18 oktober. Met drie area's vol dikke techhouse en techno is dit een recept voor een goed feestje. Gratis tickets winnen? Klik hier voor de Facebook post en check wat je moet doen.

 

Excess the Movement @ ADE

Excess the Movement staat voor het samen zijn van de underground scene, het vieren van het leven en het kleur brengen aan deze wereld. Wil jij meedoen aan deze movement en losgaan op deephouse, techhouse, joy en techno? Ga dan naar de volgende link en maak kans op gratis tickets voor Excess the Movement op donderdag 16 oktober tijdens ADE.

TenTival

Baal jij ook als een stekker als de zomer voorbij is en je geen kans meer hebt om naar een leuk (zomer)festival te gaan? Weer of geen weer, op zaterdag 25 oktober gaat het in de reusachtige festivaltenten op TenTival zeker tekeer! Op een geweldige locatie direct naast het Roda JC Stadion in Kerkrade, zal er een gezellig festivalterrein verrijzen met twee grote tenten en twintig dj’s die daar komen draaien. Hier kun je tickets winnen!
Tentival

 

Q-Base CD

We zijn helaas alweer een week verder, maar Q-Base ligt nog vers in ons geheugen. Wat een gaaf festival was het weer en wat een diversiteit. Deze diversiteit is samengevoegd op een dikke complicatie met vier CD's. Dit jaar is de eer gegeven aan Max EnforcerThis is HardcoreGeck-o , Detest & Thrasher. Zij hebben ervoor gezorgd dat jij Q-Base opnieuw heerlijk mee kunt maken! Wil jij deze CD winnen? Ga naar de post op Facebook en doe mee! 

Q-Base CD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verder wonnen deze week twee fans een Clublife Magazine of Clublife T-shirt met de handtekening van hun favoriete EDM artiest. Zo won Barbara een magazine met daarop de persoonlijke krabbel van Ran-D en won Kevin een T-shirt met daarop de handtekeningen van Dimitri Vegas & Like Mike! Verder heeft Clublife Magazine ook tickets weggegeven voor de feesten die vandaag gehouden worden namelijk; Fuze Outdoor, Summerlake, Zo. Festival en Totally Summer the Reunion! Enjoy!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws