Electronic Family breidt uit

Rick Francissen | 25 juli 2016
events

Electronic Family

Afgelopen weekend waren we bij Electronic Family en daar hebben we naast een fantastische dag ook erg mooi nieuws gehoord. Het grootste outdoor trancefestival van Europa gaat vanaf volgend jaar uitbreiden.

Terwijl er 13000 man stond te genieten van de muziek van onder andere Andrew Rayel, Cosmic Gate en Ferry Corsten verkondigde MC Emma Hewitt een speciale boodschap aan. De trance community die al zo sterk is vergeleken met andere genres wordt nu nog sterker gemaakt. Zo zei Emma dat iedereen zich op de website van Electronic Family aan kon sluiten tot de community waarin de trance-family mag meediscussiëren over de inhoudelijke invulling van de aankomende Electronic Family feesten. Daarbij worden de leden als eerste op de hoogte gebracht van nieuwtjes.

Verhuizen naar Den Bosch

Er zijn naast de uitbreiding van de trance-family nog meer uitbreidingen. Zo is Electronic Family vanaf volgend jaar een meerdaags festival in het Autotron park in Den Bosch. Ondanks dat het voor de meeste mensen iets verder weg zal zijn, is deze verplaatsing volgens organiserende party Alda een hele mooie. 'Met de keuze om uit te breiden naar een meerdaagse variant gaat een langgekoesterde ambitie gerealiseerd worden. Het terrein in Den Bosch is hiervoor perfect, met onder andere een camping en een bungalowpark', aldus Allan Hardenberg, CEO van Alda.

Electronic Family gaat internationaal

Deze herfst zijn er daarbij nog plannen om de grenzen over te gaan. Er zullen dan ook indoor en outdoor events worden georganiseerd in meerdere Europese landen en zullen enkele Aziatische steden worden aangedaan.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws