Komt er geen Stereosonic dit jaar?

Mark Hofman | 7 april 2016
events

Stereosonic heeft zich de afgelopen negen jaar elke keer weten te bewijzen als festival. Het feest keerde jaarlijks terug en wist in 2015 nog 48 duizend bezoekers te trekken. Dit jaar zit dat er niet in.

Geen Stereosonic in 2016?

Websites als Mixmag, Inthemix en The Daily Telegraph komen opeens met het nieuws dat Stereosonic niet terug zal keren dit jaar. Eerst meldde Inthemix dat het kantoor van de organisatie te koop staat, iets wat niet heel logisch is, aangezien de editie van 2016 nog plaats moet vinden. Daarna kwam The Daily Telegraph met een interview op de proppen met festivalorganisator Frank Cotela, die zei het volgende:

“I just don’t know what is going on there at Stereosonic.” Cotela was kept on as a consultant for SFX when they purchased Totem OneLove.

“All the core team behind Stereosonic have left SFX and there’s hardly anyone left to put on the festival,” said another source to inthemix.  “Plus SFX is dealing with bankruptcy in the US with the CEO Robert Sillerman gone and the business in disarray, it seems unlikely the festival will return.”

Nee, geen Stereosonic in 2016!

Op de Facebook-pagina van Stereosonic heeft de organisatie een verklaring naar buiten gebracht waarin op de geruchten wordt gereageerd. In het statement staat dat de organisatie een onvergetelijk festival op wil zetten en dat het onmogelijk is om dat dit jaar te doen, daarom keert het festival in 2017 pas weer terug.

Stereosonic Festival UpdateTotem Onelove Group is currently working on bringing Stereosonic fans the best festival...

Geplaatst door stereosonic op woensdag 6 april 2016

Net als TomorrowWorld gaat ook Stereosonic dit jaar dus niet door, dat zijn dus al twee grote festivals die we dit jaar moeten missen. Hopelijk blijft het hierbij!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws