Slam! Koningsdag uitverkocht en line-up is compleet

Thomas Keulemans | 22 april 2016
events

Beeld: via Slam!

Slam! Koningsdag met vette line-up uitverkocht 

Woensdag aanstaande is het 27 april en dat betekent sinds een paar jaar: Koningsdag! Slam! laat deze feestdag bepaald niet onopgemerkt voorbij gaan, sterker nog: het radiostation presenteert een van de vetste line-ups ooit! De organisatie komt met een vorstelijke line-up, met namen als Martin Garrix, W&W, Fedde le Grand, Sunnery James & Ryan Marciano en Kris Kross Amsterdam. Deze week werden daar nog Bassjackers, Rochelle en Deniz Koyou aan toegevoegd. Als dat geen vet feestje wordt, weten wij het ook niet meer…

Uitverkocht

Deze prachtige line-up zorgt er wel voor dat Slam! Koningsdag, dat bij het AFAS stadion (P8) in Alkmaar gehouden wordt, inmiddels al is uitverkocht. Dat betekent dat maar liefst 27.500 kaarten over de toonbank gingen. Wil je er toch nog heel graag bij zijn, dan kun je via de radio nog kans maken op de allerlaatste kaarten. Verder zal het evenement uiteraard live te volgen zijn van 12.30 tot 21.30 uur op Slam! TV, op Slam! en op slam.nl.

Kings of Tomorrow

Dit jaar heeft Slam! ervoor gekozen om het thema 'Kings of Tomorrow' te verbinden aan de feestdag. Dat houdt in dat dat behalve onze koning de Nederlandse dj's die ons land internationaal op de kaart zetten, die dag geëerd zullen worden.

Nieuw talent on stage

Er is dit jaar voor het eerst een tweede stage, de Talent Stage. Op dit podium biedt Slam! ruimte aan onbekend talent. Via een online wedstrijd hebben twee onontdekte talenten een plekje weten te bemachtigen. Samen met het publiek viert Slam! zo dat zij de 'Kings of Tomorrow' zijn.

Code Oranje

Bij Koningsdag hoort uiteraard de kleur oranje. Maar wat we liever níet zien, is code oranje wat het weer betreft. Hou de voorspellingen goed in de gaten, want het belooft een koude Koningsdag te worden met temperaturen van onder de 10 graden en zelfs kans op hagel en natte sneeuw!

Check hier de complete line-up van Slam! Koningsdag:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws