Grotesque host trance stage op Summerlake

Rick Francissen | 7 september 2016
events

Grotesque op Summerlake

De zomer nadert zijn einde, maar de zon lijkt zich nog niet terug te trekken. Genoeg reden om nog een festival mee te pakken voordat je weer maanden moet wachten om met een zonnetje op je kop op een festival rond te lopen. Summerlake's 10e editie staat op 17 september op de agenda en heeft met de voorgaande edities zichzelf bewezen.

Summerlake biedt voor ieder wat wils

Zoals de naam al doet vermoeden wordt Summerlake gehouden aan het water. Verder bestaat het festivalterrein uit veel groene natuur en heuvellandschap. Summerlake wordt georganiseerd in het Molenvlietpark in Woerden waar op zaterdag 17 september gefeest kan worden bij vier verschillende stages.

Met de vier verschillende stages op het festival wordt er door de organisatie onderscheid gemaakt tussen vier muziekgenres. Je hoort op Summerlake namelijk house, techno, hardstyle en trance. Het laatste genre wordt Grotesque gehost. Deze organisatie nodigt op hun eigen stage internationale artiesten als Bryan Kearney, Mark Sherry en Standerwich uit. Ook Nederlands trots David Gravell en Rodg zullen op 17 september het trance podium betreden.

LEES OOK: Party Blog: Summerlake [zaterdag 19 september]

Tickets voor Summerlake kun je nog via de website van het festival kopen voor €29.50. Ook zijn er groepstickets te koop met een kortinsprijs. Ook kun je op de website terecht voor de volledige line-up en timetable. Check de onderstaande video om een de sfeer van Summerlake te pakken te krijgen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws