Management van overleden Big Makk brengt toch nieuwe LP uit

Ivo Mollemans | 7 september 2016
music

Op zondag 28 augustus overleed de trap en hip-hop dj en producer Samisoni Koroitamudu, beter bekend als Big Makk, op 25-jarige leeftijd door een auto-ongeluk. De producer is bekend geworden met releases op Mad Decent en Main Course. Op 6 september stond de release van zijn nieuwe LP gepland. De LP draagt de titel ‘The Makk Tape’ en bestaat uit 8 nummers.

The Makk Tape

De tracks op de LP zijn allemaal uniek. De LP laat zien dat Big Makk zowel harde trap platen kon maken als ‘IMMA ROCK’ en ‘I DO THIS’. Daarnaast zijn er ook instrumentale hip-hop nummers als ‘BEACHSIDE’ en ‘LOVE LOST’ te vinden op de LP. De nieuwste release van Big Makk laat het muzikale talent van producer goed zien. Hij weet naast zijn eigen elementen, ook die van andere producers goed te combineren om zo tot een uitstekende selectie van tracks te komen.

LEES OOK: Big Makk overleden na auto ongeluk

Big Makk’s liefdes

De LP kan gratis gestreamd worden via Spotify en Soundcloud, maar is ook te koop via iTunes. De opbrengsten ervan gaan naar de familie van Big Makk. Het management van Big Makk heeft met het volgende bericht naar buiten gebracht waarom er gekozen is om de LP toch uit te brengen.

'Today was the day Sam (aka BIG MAKK) was going to release this LP titled “THE MAKK TAPE”. For those that didn’t know Sam, he had 3 loves in his life; His Family/Friends, His Music, & His Shoes (mainly Vans). We also know there is nothing more he would have wanted than for everyone to listen and share this music as was planned. We miss you Sam and we couldn’t think of a better way to honor your beautiful soul than to have your music live on forever.
You can listen for free on Soundcloud & Spotify as well as purchase on iTunes. All proceeds of this music will go to benefit BIG MAKK”s family.
#BIGMAKKFOREVER'

Het overlijden van Big Makk is een groot verlies voor trap en hip-hop scene, want zelden brengt een producer zo vroeg in zijn carrière een LP van deze kwaliteit. Het laat zien dat de toekomst van Koroitamudu als artiest goede vooruitzichten had gehad.

Beeld via Facebook Big Makk

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws