Club Shelter in Amsterdam opent tijdens ADE

Ivo Mollemans | 20 september 2016
events

Vanaf oktober kan Amsterdam weer een club toevoegen aan het lijstje. Tijdens het Amsterdam Dance Event opent er namelijk een gloednieuwe club zijn deuren voor bezoekers. De club heeft de naam ‘Shelter’ gekregen en zal zich focussen op house en techno.

Gloednieuwe concurrentie

Wat club Shelter zo speciaal maakt is dat het de eerste club in Amsterdam is met een 24-uurslicentie. Kortom, deze club mag 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn deuren openen voor mensen die zin hebben in een feestje. De ingang van de club ligt naast de A’DAM toren en de club zelf onder het Overhoeksplein. Dit verklaart ook de naam van de club. De ingang is namelijk gebouwd als een hydraulisch luik waardoor je een kelder in loopt. Deze deur zal 24 uur per dag openstaan. De club heeft een capaciteit van 700 personen.

‘ADE wordt ons visitekaartje. Voor zowel de Amsterdammer, de Nederlander als het internationale publiek.’

LEES OOK: Heineken Music Hall verandert naam in 2017

Visie van Shelter

Naast de 24-uurslicentie probeert Shelter zich ook in zijn visie te onderscheiden van anderen. Het programma van Shelter voor de komende periode is breed. Alleen al met de opening op 20 oktober komen Joris Voorn, De Sluwe Vos, Jackmaster en Moodyman langs om het uitgaanspubliek enthousiast te krijgen. Een woordvoerder van de club had het volgende mee te delen over de club:

'Het is breed, met de focus op traditionele house en techno, maar ook met uitstapjes naar het progressievere, zoals de Semantica avond met Peter van Hoesen en Voices From The Lake. Met house en techno leggen we meer de focus op Jackmaster, of de Joris Voorn special. We zijn ook bijzonder trots dat Moodyman naar onze club toekomt. ADE wordt ons visitekaartje. Voor zowel de Amsterdammer, de Nederlander als het internationale publiek.’

Hoe de club het gaat doen bij het publiek en tegenover andere clubs zullen we pas tijdens ADE te weten komen, maar van een locatie waar je 24 uur per dag binnen kan lopen word je automatisch enthousiast!

Mocht je nou geïnteresseerd zijn geraakt om tijdens ADE naar Shelter te gaan dan hebben we hieronder het volledige programma van de club voor je.

Donderdag 20 oktober
Jackmaster b2b Tom Trago
Moodymann
Jasper James b2b William Djoko
De Sluwe Vos

Vrijdag 21 oktober
DJ Stingray
Serge
Legowelt
I-F
Project Pablo

Zaterdag 22 oktober
Voices From The Lake
Peter van Hoesen
Marco Shuttle
Svreca
SHLTR

Zondag 23 oktober
Secret Opening Act
Joris Voorn

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws