Skrillex gaat zijn Boiler Room debuut maken

Ivo Mollemans | 29 september 2016
events

Een welbekend begrip in de dance wereld is de Boiler Room. De edities van Boiler Room worden verspreid over de wereld gehouden. Ditmaal wordt de locatie geheim gehouden en wordt er ook maar een selectief aantal mensen binnengelaten voor een exclusief evenement. Vaak worden de sets echter wel live gestreamd of naderhand online gezet door de organisatie zelf. Toch is het een hele ervaring om erbij te zijn, want in tegenstelling tot veel andere feesten staat de dj veelal opgesteld tussen het publiek zelf.

Boiler Room in China

Het Boiler Room project heeft recent nog een uitbreiding weten te realiseren naar China. Het was de eerste keer dat er edities van werden gehouden in het land en hiervoor kwamen er dan ook een aantal top artiesten om het publiek te vermaken. Onder andere Disclosure en Paul Woolford gaven house sets weg in Shanghai en Beijing. Naast de wereldwijd bekende artiesten zorgde de organisatie er ook voor dat lokaal talent een kans kreeg om hun kunsten te vertonen voor publiek.

LEES OOK: Checken: set van Skrillex op Magnificent Coloring Day

Voor de volgende editie in China zal IMS Asia-Pacific in samenwerking met OWSLA een nacht in Shanghai neerzetten. Op 29 september zal niemand minder dan Skrillex live te zien zijn voor de genodigden als onderdeel van de Shanghai conference van IMS. Dit zal het debuut worden van Skrillex bij Boiler Room en dit laat goed zien dat de scene in Azië sterk aan het groeien is en wereldwijd steeds meer aandacht weet te krijgen. Skrillex zal worden bijgestaan door een aantal zorgvuldig uitgezochte lokale dj’s. Skrillex zal ook deelnemen aan de conferenties die worden gegeven door IMS samen met Blaise DeAngelo, Lee Anderson, and Tim Smith van zijn label OWSLA. Ze zullen het hebben over hoe China en Azië de wereld van dance momenteel beïnvloeden en hoe dit het geluid zal veranderen over de hele wereld.

Livestream

Uiteraard word ook dit evenement uitgezonden via een livestream. De timetable van de avond is hieronder te vinden. Haal daar 6 uur vanaf en je weet dat je van 14:00 tot 19:15 de livestream thuis kan bekijken. De volledige planning staat hieronder. De livestream is te bekijken via de website van Boiler Room.

Line-up Boiler Room Shanghai

20:00- 21:00 – Blaise James

21:00 – 22:00 – Damacha

22:00 – 23:00 – Cavia

23:00 – 00:15 – Zean b2b Conrank

00:15 – 01:15 – Skrillex

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws