Line-up van de ADE Hexagon label night is bekend

Ivo Mollemans | 29 september 2016
events

Don Diablo

Dit jaar tijdens ADE zal Don Diablo een label night hosten van zijn eigen label Hexagon. Vorig jaar deed hij dit ook en dat werd goed ontvangen door het publiek. Het label focust zich voornamelijk op house muziek en verschillende stijlen daarbinnen.

Line-up 2017

Dit jaar zal de line-up bestaan uit acht artiesten die muziek hebben uitgebracht via het label. De headliner is natuurlijk Don Diablo zelf. Daarnaast word er aangegeven dat er een special guest zal zijn, maar wie dit is blijft natuurlijk geheim tot de avond zelf. Vorig jaar kwamen in elk geval Oliver Heldens en Tiësto langs dus de kans is groot dat er ook dit jaar een aantal van Don zijn collega’s een op het podium zullen verschijnen. Naast Don Diablo staan ook Madison Mars, King Arthur, Zonderling, Toby Green, Bali Bandits, Sagan, Mike Mago en Paul Mayson in de Jimmy Woo in Amsterdam. Het evenement zal plaatsvinden op donderdag 20 oktober.

LEES OOK: Don Diablo stelt het beste van Hexagon samen

Hexagon

Het label Hexagon is in 2015 opgericht door dj en producer Don Diablo. Het label staat bekend om de vernieuwende house tracks die worden uitgebracht van voornamelijk opkomende producers. Er zijn tot nu toe twee compilatie albums uitgekomen met daarop een aantal tracks die in de loop van de tijd zijn uitgekomen. Deze albums heten dan ook toepasselijk ‘Generation Hex’ EP 1 en EP 2. Don Diablo zelf heeft aangekondigd te werken aan een solo album. Wanneer dit album uit gaat komen en welke nummers we kunnen verwachten heeft hij helaas nog niet gezegd. Zijn nieuwste track ‘This Is What We Started’ is een samenwerking met Steve Aoki en Lush & Simon. Ook dit nummer werd zeer goed ontvangen door zowel zijn fans als radiostations.

Deze avond is er een die je dan ook zeker niet mag missen! Tickets zijn nog steeds te koop via deze site.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws