The Biggest Mansion Party 'Dillih.' komt naar Amsterdam

Rick Francissen | 20 december 2016
events

Dillih.

Een typisch groots huisfeest waar je door heel veel verschillende kamers kan lopen en waar overal een andere sfeer hangt. Dat is het concept van Dillih. The Biggest Mansion Party, het feest dat georganiseerd wordt door ALDA in samenwerking met Timor Steffens, die heeft samengewerkt met grootheden als Micheal Jackson, Beyoncé, Madonna en David Guetta.

Dillih. In Amsterdam

De sfeer die Timor en ALDA samen willen neerzetten is iets wat Nederland tot op heden niet kent. Hoe ziet de verdeling van een dergelijk feest er dan precies uit? ‘De bezoeker waant zich in een gigantisch mansion wat vergelijkbaar is met de huizen uit MTV Cribs. De verschillende, soms verborgen kamers zijn elk opgebouwd uit een eigen 4D mansion-experience en dus een eigen ritme en flow’, vertelt organisator ALDA.

Om nog iets specifieker in te gaan op het concept worden een aantal area’s verder uitgelegd. ‘De living room is voornamelijk gericht op dj performances terwijl de backyard juist erg relaxt is met veel pop-up entertainment en urban muziek. De studio zou een plek kunnen zijn waar je juist dj sets van gevestigde namen én nieuw talent kan ontdekken.’

Line-up

Zoals je uit de ideeën van ALDA en Timor Steffens op kunt maken is er een grote verscheidenheid aan sferen in The Biggest Mansion Party Dillih. Om dit te bewerkstelligen is de line-up dan ook flink uiteenlopend. Namen die tot nu toe bekend zijn gemaakt illustreren dit erg mooi. Had je bijvoorbeeld ooit verwacht om DJ Chuckie, Sunnery James & Ryan Marciano op hetzelfde evenement als Tinie Tempah, Broederliefde en Sevn Alias te zien staan? Het is in ieder geval nog maar een greep uit de gehele line-up.

RAI Amsterdam

In Amerika zijn de typische mansions van nature aanwezig. Hier in Nederland moet er echter een locatie worden gebouwd die aan deze verwachtingen voldoet. Dit gaat op 4 maart 2017 gebeuren in de RAI Amsterdam. Kaarten voor het feest gaan op donderdag 22 december in de verkoop. Voor meer info ga je naar de Dillih. Website.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws