Gunz For Hire werken aan nieuwe show

Ivo Mollemans | 14 januari 2017
events

Toen Ran-D en Adaro besloten om te gaan samenwerken voor een nieuwe live act, werd er een imago geboren dat inmiddels in heel de hard dance-scene beroemd is. Als Gunz For Hire wisten ze met platen als ‘Gangsters Don’t Dance’, ‘Plata o Plomo’ en ‘No Mercy’ een legio fans op te bouwen en de hardheid van hun tracks werd ook vertaald naar een liveshow.

Gunz For Hire bezig met nieuwe tour

Al sinds 31 oktober 2015 maken ze gebruik van de show die hoort bij hun No Mercy-tour en dus was het tijd om eens rond de tafel te gaan zitten, op zoek naar vernieuwing. Dat is dan ook precies wat ze hebben gedaan en via een bericht van Intents Festival werd duidelijk dat ze de zaterdag van het festival opnieuw gaan afsluiten. Daarbij zal gebruik gemaakt worden van hun nieuwe show. Die show zal niet alleen tijdens Intents gebruikt worden, maar er komt zelfs een hele wereldtour aan van het duo. Intents eindigde, na een eerste plek vorig jaar, op de vierde plaats in onze Partyscene Festivalchart Awards, dus wie weet komen ze volgend jaar wel weer hoger in de lijst door de toevoeging van deze vette show.

LEES OOK: Coone remixt KSHMR’s track ‘Wildcard’

Nieuwe show, nieuwe tracks

Ook in de studio zijn ze druk bezig geweest. Ze hebben de tracks ‘Armed And Dangerous’ en ‘Down With The Sickness’ al bekend gemaakt, maar reken maar dat er nog veel meer aan zal komen. Die laatste track werd overigens ook gebruikt in de recap van hun show op Intents.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws