Grotesque Indoor Festival #300 – Your trip to Mardi Gras Craziness!

Partyscene Redactie | 27 november 2017
events

9 December zal bij veel liefhebbers al enige tijd in de agenda staan. Het is de zaterdag van Grotesque. Het unieke Indoor Festival haalt dit jaar het beruchte Mardi Gras uit New Orleans. Met dit geweldige thema zal het contrast van de normaal grijsgrauwe Maassilo ongetwijfeld een indrukwekkend kleurenpalet op je netvlies branden. Ga er maar lekker in mee, want kleur maakt vrolijk en sobere kleuren passen niet bij editie #300!

Wil jij nog kans maken op een fantastisch prijzenpakket ? Deel deze link dan op Facebook, tag de mensen die Grotesque nog niet kennen en WIN een uitgebreid drankpakket voor 4 personen,  Grotesque Goodies, merchandise, cd’s en een meet & greet met de meeste artiesten die optreden deze avond!

De toon die Grotesque vorig jaar december heeft gezet heeft absoluut zijn vruchten afgeworpen. Het feestelijke gevoel dat bij het evenement in Rotterdam hoort lijkt weer helemaal terug te zijn en dat zie je al terug in het prachtige artwork. Opvallend is een understatement, waarbij de crew van PT Events dan ook weinig ruimte laat voor verbeelding. Ook dit jaar gaat het weer om de totaalbeleving. Drie area’s met diverse muziekstijlen variërend van Deep-, Tech-, of Houseclassics tot Progressive-, Psychedelisch- en Uplifting Trance. Een boeiende programmering! Check hieronder de line-up:

Let us Entertain you!

Kenmerkend genoeg is het vizier bij Grotesque niet alleen gericht op de muziek of het podium. Vorig jaar al zag je veel meer entertainment in de zaal, gewoon tussen het publiek. Zo komt de beleving letterlijk op je af! En juist dat maakt #GIF300 een evenement waar zelfs de puntjes op de i tot in de kleinste details zijn uitgewerkt! Meer superlatieven laten we even aan jullie zelf over.

Never change a winning theme

Uiteraard blijven de succesvolle elementen een terugkerend iets. Zo zal de chill-out weer gepaard gaan met het nodige straattheater en voor zij die even lekker willen chillen is er in Maassilo plek genoeg. Er zullen ook ontspannende massages aangeboden worden. Er is weer een festivalmarkt met diverse kraampjes zoals de ‘Grotesque Merchandise Stand’, waar je leuke en originele gekkigheden kunt uitzoeken of kopen. Ook de Silent Disco, die deze editie tot in de puntjes verzorgd wordt door de Silent Disco Expert blijft leuk om te ervaren en de aanwezige foodcorner geeft je de mogelijkheid weer wat energie naar binnen te dansen.

Grotesque Radioshow #300 – Triple CD mixed by Marco V, Darren Porter & RAM 

Ook dit jaar staat de winter editie van Grotesque natuurlijk in het teken van de 300ste Grotesque Radioshow, welke inmiddels wereldwijd zijn bekendheid heeft.. Speciaal voor deze gelegenheid komt er op 15 december weer een hardcase Triple CD in de winkels, gemixt door Marco V, Darren Porter en Ram zelf.. Deze CD is exclusief verkrijgbaar voor een scherpe prijs bij de merchandise stand van Grotesque in de kelder van Maassilo.. Ook kun je hem i.c.m met je ticket pre-orderen via de website van PT Events.

Tickets

Eigenlijk is er geen reden om dit festival te missen, voor de mensen die bekend zijn met Grotesque is dat meer dan duidelijk en daarom is 65 % van de beschikbare kaarten reeds verkocht..

Early Bird €32,50 : Uitverkocht 
Regular € 39,75 : Bestel ze via deze link
Late Bird € 45, =

Bezoek de website of volg de Facebookpage voor alle updates, tickets & info 

#ItsAllAboutUnity 
#We Are Groteque! 

Who are you?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2nd Phase – Adam Seller - Dano -  Darren Porter - Fausto - Indecent Noise - Marco V - Mark Sherry -  Ram - Renji – Reorder - Santito - Sneijder - Spider - Standerwick - Super8 & Tab – Toyax - Mc da Silva - Mc Flavours 
Silent Disco: Mr DNA - Yuri Viroj - RQ Rumble - Mc Juella
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GROTESQUE INDOOR FESTIVAL #300 – MAASSILO ROTTERDAM

DATE: Zaterdag 9 December, 2017
TIME: 21.00 – 06.30
AGE: 18+
LOCATION: Maassilo Rotterdam, Maashaven ZZ 1-2, 3081AE
DRESSCODE: Voorkeur:–– Mardi Gras Carnival – Paars / Geel / Groen
TICKETSALE: Regular €39,75 | Late Birds €45,=| www.ptevents.nl
INFO: https://www.facebook.com/events/1018224068319375
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws