Ben Klock deelt de visie achter zijn nieuwe concept ‘Photon’

Ivo Mollemans | 4 februari 2018
events

Geen enkel zichzelf respecterend technofestival kan nog zonder de naam Ben Klock. Deze dj weet met zijn muziek elke technoliefhebber flink te vermaken en binnenkort zal het niet meer alleen de muziek zijn die voor het plezier bij zijn shows gaat zorgen.

Ben Klock brengt audiovisueel spektakel

Zijn nieuwe concept genaamd ‘Photon’ is een audiovisueel feest waarbij de ervaring centraal staat. Photon zal niet zomaar bij elke locatie die een beetje geschikt is gehouden worden, maar er moet echt wat mee gedaan kunnen worden.

“Photon is about the experience of light, architecture and music in way. We only do it in special locations like warehouses which have a nice look where you can really do something with lights. This experience almost like a light installation but the vibe of a techno party.”

LEES OOK: Met deze 7 dj-sets van Carl Cox ben je de hele week zoet

Ben Klock nam de tijd om met Electronic Beats te praten over het concept en daar kwam onderstaande video uit voort. Hierin is te zien hoe het concept in de praktijk tot stand komt en hoe de samenwerking met een oude licht-operator van Berghain verloopt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws