Bonzai Retro strijkt voor de 5de keer neer in Waagnatie

Jordi Smit | 24 oktober 2018
events

Vorig jaar werd ’25 Years Bonzai’ gevierd in twee zalen van de Waagnatie. Meer recent werd stages gehost op enkele van de meest toonaangevende festivals van het land als Tomorrowland, Dance D-Vision, Legacy, … En nu is de vijfde editie van Bonzai Retro bekend en is het dus opnieuw tijd om je rave gear uit de kast te halen!

Op zaterdag 17 november nemen we de grootse gewelven van de Waagnatie’s main room in en worden deze omgetoverd tot een broeihaard vol van kletterende beats, pompende bassen en synths, waarvan je handen spontaan de lucht ingaan.

Bonzai Retro

Zorg dat jij er ook bij bent en vervoeg de hordes doorwinterde ravers. Word omvergeblazen door de nieuwe opstelling met intelligente lichtshows, hypnotiserende visuals en een meer dan overdonderend sound system. Je zal er alle hits uit de immense en gevariëerde catalogus van de voorbije 25 jaar uit de speakers horen knallen, evenals andere memorabele en tijdloze klassiekers. Twee van die Bonzai klassiekers ‘The First Rebirth’ van Jones & Stephenson & ‘Universal Nation’ van Push werden nog maar eens uitgeroepen tot de beste dance tracks alle tijden in The Greatest Switch op Studio Brussel.

Een met sterren gevulde line-up staat klaar om ons aan het shaken te krijgen. Het wordt een mix van de beste Bonzai talenten en internationaal aanbeden artiesten.

Line-up

De absolute Belgische Bonzai meesters zijn Bonzai All Stars, Airwave, DJ Ghost, Yves de Ruyter, Franky Jones, Franky Kloeck & DJ Jan. Zij krijgen het gezelschap van internationale zwaargewichten als de Italiaanse Mauro Picotto gekend van hits als ‘Komodo’ en ‘Pulsar’, naast meer dan 700 andere releases. En ook de Franse Emmanuel Top is van de partij. Hij maakte één van de meest verkochte dance hits ooit met ‘Seven days in one Week’ en blijft een toptalent tot op de dag van vandaag.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws