Club Lexion keert terug

Ruben den Boer | 28 januari 2019
events

Club Lexion

Nog één keer die unieke sound, die ultieme vibe en al die DJ's in één line-up bij elkaar. Nog één keer die beleving van vroeger maar dan in het nu, dat is de Lexion Revival op 9 februari 2019! Met optredens van de house pioniers uit de jaren 90 wordt het een vanouds feest, maar in een nieuw jasje. De tickets gaan snel dus wie er bij wil zijn moet opschieten.

De DJ's zijn een stukje ouder geworden, maar nog even energiek als vroeger. Met platen uit de tijd dat ze de Lexion volledig ondersteboven draaiden gaan ze dat nog één keer samen doen en wel op zaterdag 9 februari 2019. Als het aan organisator en voormalig mede-eigenaar van Lexion ligt, gaat het dak eraf in de North Sea Venue. 'De kaarten vliegen de deur uit en de reacties zijn geweldig, we gaan het gewoon doen', aldus Marije Verfurden.

LEES OOK: Check de track: Nicky Romero X Olivia Holt - Distance

Ook oud-resident DJ Jose kan niet wachten om weer plaats te nemen achter de draaitafels. 'De Lexion was vroeger dé afterparty voor feestgangers. Met name de eerste zondag van de maand, met vijf area's en verschillende stijlen muziek. Er werd dan tot de middaguren gedanst, gelachen en gefeest en dat maakte de Lexion uniek. Mede ook door de sfeer die er hing, de leuke mensen die er waren en wij als DJ's die iedereen tot de laatste minuut in beweging hielden.' 

Drie area's bij Lexion Revival

De Lexion Revival opent drie area's, met de daarbij passende DJ's. 'Het is mooi om te zien dat de DJ's van toen allemaal geheel hun eigen carrière hebben opgebouwd, hun eigen sound hebben gecreëerd, maar er toch gewoon allemaal weer zijn. Wat we nu gaan doen is iets unieks, wel heel oldschool, maar toch ook eigentijds en ook voor het publiek van nu,' volgens Verfurden. Ook partner in crime, de <<O>> uit Den Haag, heeft een eigen zaal met de grondleggers uit de scene. Daarnaast zal de 3e area gehost worden door The Hangover - House of Tracks.

LEES OOK: Culemborg krijgt megaclub van de toekomst

Met optredens van Les Luca, Jose, Spider Willem, Erick E, Jean, G-Spott, Jochen Miller, Peter van Leeuwen, Scott Mac, Lucien Foort, Mark van Dale, Jeroenski, Roog, Statler & Waldorf en Moony is de line-up voor de Lexion Revival compleet. In drie area's, met diverse spectaculaire acts wordt het een feest om nooit meer te vergeten.

Voor tickets en meer informatie kan men terecht op: www.lexion-revival.nl

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws