Sensation komt met indrukwekkende lichtshow als alternatief voor festival

Ivo Mollemans | 3 juli 2020
events

Sensation White is een van de langstlopende dancefestivals van Nederland en het heeft inmiddels edities over de hele wereld. Helaas kan de vernieuwde editie die dit jaar op de planning stond niet doorgaan, maar de organisatie heeft een alternatief dat meteen een eerbetoon is om iedereen aan te moedigen tijdens de coronacrisis.

LEES OOK: Lady Gaga verplaatst tour naar volgend jaar

Lichtshow van Sensation als eerbetoon

Er wordt namelijk een lichtshow gehouden vanuit de Johan Cruijf ArenA in Amsterdam die in de omgeving te zien zal zijn. Daarnaast wordt de show live uitgezonden met daarna een liveset van Sunnery James & Ryan Marciano die past bij Sensation White.

“Met de show brengen we een eerbetoon aan iedereen die de hoop erin heeft gehouden tijdens de lockdown. We willen bovenal iedereen aanmoedigen om straks weer in volle glorie het leven te vieren. Na donkere tijden, komt er licht. Met dit gegeven is de show ontstaan.”

De show wordt gehouden op 4 juli en start om 23:00 uur. De normale editie van Sensation White is verplaatst naar 3 juli volgend jaar. De lichtshow en liveset zijn te zien via de website van Sensation.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws