GIZMO & FRIENDS EARLY BIRD TICKETS UITVERKOCHT

Partyscene Redactie | 1 april 2022
events

Blokes Events kondigt met trots aan dat de Early Birds voor de lanceringseditie van DJ GIZMO & FRIENDS op 17 april @ Pip Den Haag zijn uitverkocht. Er is meer nieuws: de tweede lichting kaarten zal tegen een gereduceerd tarief worden verkocht, alle andere tickethouders krijgen een drankje: on the house.

Het leven is het afgelopen jaar al zwaar genoeg geweest met alle COVID-beperkingen en de hoge inflatie. Blokes Events wil dat deze eerste editie van GIZMO & FRIENDS iets wordt om nooit te vergeten. Wat kunnen we nog meer doen?

We zijn zo blij met onze line-up. Voor degenen die het gemist hebben, hier gaan we nog een keer: uit de zuidelijke regionen van Nederland was DJ Potato de laatste vriend die zijn komst bevestigde. De draaitafeltovenaar ALL-STAR FRESH trapt af met een Oldschool set van een uur op ons hoofdpodium, en zal later Gizmo uitdagen voor een eenmalige scratch battle live op het podium.

Alsof dat nog niet genoeg is, zullen ROB & MC JOE het hoofdpodium betreden, gevolgd door BUZZ FUZZ, en een back-to-back set met GIZMO & STANTON, gehost door MANIA MC.

B-SIDES & TECHNO BUNKER

We beseffen dat één podium niet genoeg is. Daarom introduceren we een tweede old-school rave area: de B-SIDES. Op deze tweede stage zal BOBBY N het geluid aftrappen, gevolgd door ALEXANDER DE KONING, SEDUCTIVE, VREESTYLE, ANDY RAW, DEFENDOR, en RUFFIAN.

Om ieder laatste feestbeest te overtuigen om op Paaszondag bij ons te zijn heeft Blokes Events nog een podium om je gek te maken: TECHNO BUNKER. Een derde stage waar de jonge en zeer getalenteerde DJ BASICZ de dag zal aftrappen met een set van een uur, gevolgd door VRSTL, FENDERBOL, JACK DOE, MARICHIO, en niemand minder dan MIKE TIERRA.

Mis de lancering van dit gedurfde nieuwe post-COVID deelconcept niet op Paaszondag 17 april in de PIP in Den Haag. Houdt u er rekening mee dat dit een exclusief evenement is met een beperkt aantal beschikbare tickets.

Mis de lancering van dit gedurfde nieuwe post-COVID-onderdeelconcept niet op paaszondag 17 april in het PIP in Den Haag. Houdt u er rekening mee dat dit een exclusief evenement is met beperkte beschikbaarheid van tickets.

Reserveer hier uw ticket voor de lancering van 'het feest van het jaar'.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws