Sound-system op wielen

Mark Hofman | 19 november 2015
gear

Het kan zijn dat je in het bezit bent van een episch geluidssysteem, maar wij denken dat we er eentje gevonden hebben die daar ver overheen gaat. Je kunt het gerust een minitank vol geluid noemen, we hebben het over de 'Nik Nowak Sound Tank'.

Een Berlijnse kunstenaar genaamd Nik Nowak heeft deze constructie in 2011 al bedacht en gemaakt, een set speakers bovenop een oude Japanse dumper. De rijdende sound-system is gewapend met vier tweeters, zes 12-inch drivers en drie 8-inch subwoofers. Het mooie van alles is dat hij nog rijdt ook, dus van een soundtank kunnen we wel spreken.

En alsof al die boxen nog niet genoeg zijn, dan is het karretje ook nog voorzien van een aantal controllers, een mixer en een drummachine zodat je ook nog een beetje kan performen. Het geluid wat eruit komt is ook niet mis, want wanneer er 4000 watt aan geluid uit de speakers pompen kan je een goed feestje bouwen.

Helaas is het gigantische ding niet meer gespot sinds 2013, maar we wilden het toch graag met jullie delen. Laten we maar hopen dat de soundtank ergens netjes opgeborgen staat en goed verzorgd wordt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws