Kindergarten Indoor

Jesse | 18 december 2012
headlines

Het indoor dancefestival Kindergarten heeft haar programma compleet rond. Maar liefst twintig acts treden zaterdag 19 januari op in 013 in Tilburg.

Met Kinderopvang zet het Tilburgse festival zich in voor jong talent en opkomende namen uit de Brabantse dance-scene. Zo staat Schella tijdens Kinderopvang op te treden. De jonge, Tilburgse producer scoorde enkele maanden geleden met Firebeatz een grote hit met het nummer 'Dear New York', die door internationale dj-sterren als Tiësto, Sander van Doorn en Bingo Players wordt gedraaid.

Ook Sri Sutino, host van de populaire feestavond Klub Tilt, is van de partij en een geheimzinnige dj met de naam 'Caïro Liberation Front' brengt Egyptische sferen met zich mee. Het duo Disko Matique stond ook op de outdoor op te treden en zijn door het succes toen opnieuw gevraagd voor de indoor. Headliners zijn Remy, Aeroplane, Mightyfools, Olene Kadar, Yuksek, Moonlight Matters en Bart Skils.

Kindergarten Indoor vindt op 19 januari plaats in 013 van 21:00 tot 04:00 uur. Kaartjes kosten 25 euro in de voorverkoop en 35 euro aan de dagkassa.

Voor meer info zie www.kindergarten.nu.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws