Nokia Lumia 620 vanaf maart 2013 beschikbaar in Nederland

Peter Güldenpfennig | 18 februari 2013
headlines


Persbericht:

 

lumia620Amsterdam, 18 februari 2013 – Vanaf maart 2013 is de Nokia Lumia 620 in Nederland beschikbaar. Nokia Nederland breidt met de budgetsmartphone zijn Lumia-portfolio uit met de derde en meest betaalbare smartphone in de Windows Phone 8-serie. Naast de Nokia Lumia 920 en de Nokia Lumia 820 heeft de Nokia Lumia 620 een speelse en jonge uitstraling. De smartphone heeft een supersensitief touchscreen, zodat die met handschoenen aan of een vingernagel te bedienen is.

De Nokia Lumia 620 is verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder magenta, geel, cyaan, wit en zwart. De verkoopadviesprijs voor de Nederlandse markt bedraagt 259 euro incl. btw.

De Nokia Lumia 620 beschikt over een nieuwe dual-shot kleurtechniek die garant staat voor opvallende kleur- en textuureffecten. Hierdoor zijn wisselende kleurschakeringen en mooie diepte-effecten te zien. Gebruikers kunnen de look van hun Nokia Lumia 620 aanpassen aan hun persoonlijke smaak en stijl, en hebben daarbij de keuze uit zeven verschillende verwisselbare covers.

Deze smartphone beschikt over exclusieve Nokia-cameramogelijkheden. Zo voegt Cinemagraph eenvoudige animaties toe aan foto’s. Smart Shoot maakt één perfecte foto van meerdere afbeeldingen en verwijdert daarbij ongewilde objecten uit de foto. Aan de voorzijde heeft de Nokia Lumia 620 een VGA-camera.

De Nokia Lumia 620 biedt verder toegang tot de beste kaarten ter wereld en locatiemogelijkheden met Nokia Maps, Nokia Drive, Nokia Transport en het exclusieve Nokia City Lens. Nokia City Lens toont op het scherm door de cameralens via augmented reality informatie over plekken in de buurt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws