ADE: Afrojack's Sol Republic headphones

Peter Güldenpfennig | 18 oktober 2013
headlines


Een beetje dj heeft tegenwoordig z'n eigen headphones. Dan kan een van de grotere ter wereld, Afrojack, natuurlijk niet achterblijven. Daarom heeft hij de handen ineengeslagen met Sol Headphones.

Sol Republic

Sol Republic, een afkorting voor 'Sound of Life' is een Amerikaans merk wat nu redelijk schaars te krijgen is in Europa (tip: probeer een Applestore), maar als het aan het merk ligt gaat dat over niet al te lang veranderen. Inmiddels zijn ze bezig om zichzelf in Europa een plekje te verwerven op de consumentenelektronica-markt. Om dat te bewerkstelligen zijn er drie punten waarop het merk zich onderscheidt: hoge kwaliteit materialen en audiogeluid, een eigen smoel door aanpasbare delen (zo direct meer hierover) en betaalbaarheid.

Een eigen smoel

De headphones zijn van hoogwaardige kwaliteit waarbij je zelf kunt kiezen hoever je in die kwaliteit wilt gaan: van 'standaard' audio tot kristalhelder HD-audio. Daarbij is de headband te krijgen in diverse kleuren en stijlen. Zo hebben diverse dj's, waaronder bijvoorbeeld Steve Aoki, het merk al omarmd. Afrojack kan zichzelf nu ook een saviour of sound noemen, want ook hij heeft een eigen Sol Republic-ontwerp.

Jacked Homecoming

Tijdens ADE worden de headphones gepresenteerd tijdens zijn eigen Jacked Homecoming-avond in de Heineken Music Hall. Heb je zelf interesse in Afrojack-headphones? Dan moeten we je teleurstellen, want ze zijn enkel bedoeld voor hemzelf en zijn vrienden. Wel schijnt het dat hij enkele headphones gaat weggeven, maar hoe hij dat gaat doen is nog onbekend.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws