WhatsApp heeft nu twee blauwe vinkjes

Eveline Meijer | 6 november 2014
headlines


WhatsApp heeft een nieuwe feature gekregen: er verschijnen nu twee blauwe vinkjes wanneer de ontvanger het bericht heeft gelezen. Voor deze functie hoef je de app niet te updaten, de blauwe vinkjes verschijnen vanzelf.

Er zijn nu drie statusmeldingen mogelijk bij WhatsApp-berichten. Als er een grijs vinkje verschijnt, is het bericht verzonden. Bij twee grijze vinkjes is het bericht bezorgd en als deze blauw worden, is het bericht gelezen.

Einde relatie?

Natuurlijk is deze nieuwe feature erg handig, aangezien je hiervoor maar moest raden of je bericht daadwerkelijk gelezen was, maar niet iedereen lijkt er blij mee te zijn. Op social media is deze functie trending geworden, gezien het feit mensen zich afvragen wat de vinkjes precies doen. Ook zijn er veel mensen die niet gelukkig worden van de twee blauwe vinkjes. Deze groep denkt onder andere dat veel relaties en vriendschappen zullen eindigen door de feature, aangezien er volgens hen veel ruzies gaan ontstaan over het wel lezen van berichten, maar niet antwoorden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws