Genomineerden DJ Ibiza Awards bekend

Partyscene Redactie | 16 juli 2009
headlines

Stembus geopend!

Eind van het zomerseizoen worden op het partyeiland Ibiza traditiegetrouw de DJ Awards uitgereikt aan de draaitafelvirtuozen van allerlei soorten en maten: beginners, gevorderden, trance-helden, housegoeroes, techno-holics, electro-adepten en vele anderen.

Eind van het zomerseizoen worden op het partyeiland Ibiza traditiegetrouw de DJ Awards uitgereikt aan draaitafelvirtuozen van allerlei soorten en maten, rangen en standen: beginners, gevorderden, trance-helden, housegoeroes, techno-holics, electro-adepten en vele anderen.

Nu het zomerseizoen volop bezig is, heeft de organisatie de genomineerden bekend gemaakt en de stembus geopend. Naast de winnende dj’s, zet de organisatie van de DJ Awards ook andere mensen uit de dancescene in het zonnetje. Daaronder een lifetime achievement, de beste Ibiza set en een media award. Binnen die categorieën kan niet gestemd worden.

Natuurlijk maken een boel Nederlandse dj’s kans om zo’n kek prijsje te winnen. In de categorie best international dj zijn o.a. Sander Kleinenberg, Tiesto en Armin van Buuren genomineerd. Joris Voorn is genomineerd als één van de beste doorbraken en Sander van Doorn zou electro-platen in zijn tas hebben. Verder schijnen Fedde le Grand en Laidback Luke de best bewaarde Nederlandse housegeheimen te zijn.

Stemmen kan HIER

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws