Chandler doet het met hologrammen

Partyscene Redactie | 8 mei 2009
headlines

Kerri’s persoonlijke holodek

Net als Moodymann in silhouet achter een wit doek staan? ‘Dat kan ik beter’, moet Kerri Chandler gedacht hebben, met als resultaat een project met holografische artiesten die optreden tijdens zijn gigs. Bekijk hier de eerste beelden.

Kerri ChandlerDe Amerikaanse deephouse dj/producer Kerri Chandler is afgelopen weekend gestart met een nieuw project waarbij hij de originele artiesten die zijn tracks hebben ingezongen, synchroon met de muziek, digitaal projecteert op het podium. Het idee ontstond uit frustratie over het gebrek aan erkenning voor zangers en zangeressen in het huidige danceklimaat.

"Ik kan me erg kwaad maken over het feit dat de nieuwe generatie clubbers niets weet over (en niet geïnteresseerd is in) de 'echte' songs waar zangers en zangeressen hun ziel en zaligheid in leggen", vertelde hij vorige week aan de collega's van Beatportal. O.a. Barbara Tucker, Monique Bingham, Lisa Shaw, Joi Cardwell, Marc Evans en Dawn Tallman zijn al vastgelegd op beeld en reizen nu dus overal mee naartoe in Kerri’s laptop.

Hier zijn de eerste beelden met het hologram van Monique Bingham:

 

MySpace Kerri Chandler

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws