Love2link week 20 en 21

Partyscene Redactie | 18 mei 2008
headlines

De essentiële ditjes en datjes

Daar zijn ze weer: de meest interessante, grappige en onzinnige nieuwtjes, filmpjes en interviews die we in de afgelopen twee weken tegenkwamen. In deze Love2link onder meer Derrick May die flink op dreef was in de 11, Jeff Milligan op 4 decks, de Svenpanel en interviews met o.a. Juan Atkins, Loco Dice en Martin Buttrich.

 

Afgelopen vrijdag was de dj-booth in club 11 het domein van technolegende Derrick May. Het ging weer eens ouderwets los op Planet Delsin.

 

May draait zijn hand niet om voor een draaitafeltje meer of minder, maar house en techno-dj Jeff Milligan gaat nog een stukje verder. Deze Canadees, die ook alweer sinds eind jaren negentig meedraait, maakt de laatste tijd steeds meer naam met zijn bijzondere 4 decks-sets.

Zou je graag eens wat oude bekende hardware in je producties gebruiken, maar heb je geen centjes voor de echte TB-303 of TR-909, dan heeft de firma Hobnox ze voor je nagebouwd in een ‘Flash based’ software versie. De toepassing heet Audiotool en hier vind je de introductievideo.

Kun je geen genoeg krijgen van Ome Sven, dan is er nu Svenpanel 2.6 waar je maar liefst 48 Sven-uitspraken als ‘Gute Laune’, ‘People, energy’ en ‘Sexy, oder?’ onder de knoppen vindt.

En natuurlijk kwamen we weer een paar leuke interviews tegen: Juan Atkins (video), Alexander Robotnick (video), Loco Dice (video), David Brown van Swayzak (Engels) en Martin Buttrich (Engels).

 

Heb jij ook een interessante link, zet ‘m dan hieronder in het forum!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws