De Loft XL Grand Opening

Partyscene Redactie | 10 november 2011
headlines

De Loft XL presenteert Grand Opening met onder meer Sister Bliss van Faithless.

De opening van een uitgaansgelegenheid vraagt om een spectaculair feest. Tenminste, wel als het aan De Loft XL ligt, de gloednieuwe uitgaansgelegenheid in hartje Hengelo. Op zaterdag 17 december vindt dan ook de grand opening plaats.

De Loft XL heeft niemand minder dan Sister Bliss weten te strikken, de dame die we allemaal kennen als toetseniste/dj van 's werelds grootste danceband Faithless.

sister bliss

Gelukkig betekende het allerlaatste concert van Faithless dit voorjaar niet dat de 'first lady of dance' het voor gezien hield. Integendeel, ze is drukker dan ooit en op zaterdag 17 december reist deze headliner van wereldformaat af naar Hengelo om met een ultieme minimal techno-set het openingsfeest XL te maken. Verder achter de decks Wannabe a star, Dirtcaps, Jay Rox, Mightyfools, Gomes en nog een special guest.

Diversiteit en kwaliteit, daar draait om bij De Loft XL. Niet voor niets gaat de uitgaansgelegenheid samenwerken met externe organisatoren die al jaren vaste voet aan de grond hebben in de muziekindustrie. Om de grand opening niet alleen een groots openingsfeest te laten zijn maar ook een voorproefje van wat er de komende maanden qua programma allemaal te verwachten valt, besloot De Loft XL om een spectaculair afwisselende line-up samen te stellen met nationale en internationale artiesten. Kaarten voor dit openingsfeest kosten 15 euro in de voorverkoop of 20 euro aan de deur.

Check ook www.deloftxl.nl.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws