TUIG! verboden gedachten

Partyscene Redactie | 5 november 2010
headlines

We weten het uit ervaring: alles wat niet mag, doen we juist. Lachen in de kerk, korstjes open krabben, uit de koektrommel snaaien, op schrikdraad pissen of natuurlijk van de verboden appel eten. Dat Eva van de appel at, is daarom ook niet haar schuld. God veroorzaakte onbedoeld een probleem door niet te zeggen waarom er niet van de appel gegeten mocht worden. Dit had namelijk de dwanggedachte om van de appel te eten kunnen voorkomen… 
Tuig!
Hoe herkenbaar is dit voor partygangers. ‘Dit weekend  doe ik even rustig aan’. Je probeert de hele week niet aan feestjes te denken maar uiteindelijk beland je er toch, om vervolgens door te klappen op een afterparty. 

Dit psychologische feit heeft TUIG! geïnspireerd om weer een feest geven. De organisatie heeft de BC12 bereidwillig gevonden om mee te werken aan dit experiment. De BC12, oftewel de Boom Chicago, is de nieuwste hotspot van Amsterdam midden op het Leidseplein. Waar normaal gesproken stand up comedians hun hersenspinsels de vrije loop laten gaan, staan deze avond dj’s en vj’s geprogrammeerd om je te begeleiden naar een muzikale trip. En dat zijn uiteraard niet de minste; Kareem Raïhani, Meester Moeilijk, Victor Peres, Bob Wisman en Flexmeister F! 

Dit keer zijn er geen TUIG! outfits noodzakelijk maar neem vooral wel je verboden gedachten mee. Een consult kost € 10,- en geeft je toegang tot een feest waar je als herboren vandaan zult komen.  

Vertel dit niet door aan je vrienden en denk er absoluut niet te veel aan... we zien je 13 november! Kaarten zijn verkrijgbaar via www.bc12.nl/tickets

TUIG! ‘verboden gedachten’  

Zaterdag 13 november 2010

BC12 (Boom Chicago), Leidseplein 12, Amsterdam

23:30 – 04:00 uur            

Tickets: www.bc12.nl/tickets (10,-)

Line up: KareemRaïhani, Meester Moeilijk, Victor Peres, Bob Wisman en Flexmeister F.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws