Harry “Choo Choo” Romero vs Jose Nunez

Partyscene Redactie | 29 juli 2009
headlines

Dé grote Amerikaans house helden Harry “Choo Choo” Romero en Jose Nunez strijken 15 augustus neer in Escape Venue tijdens Framebusters! Maar je kan ook van zeer veel Hollands talent genieten in de Kroon en Escape Lounge. Veel keus en kwaliteit in het Escape complex in augustus, dat is zeker. Een hete housemaand in de hoofdstad is dan ook bij deze gegarandeerd! 

Escape

In café restaurant De Kroon kan je elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 23.00-03.00 lekker chillen, cocktails drinken en dansen. Ter afsluiting van een smakelijk diner, maar tevens bij uitstek de perfecte warming-up voor een avond uit: De Kroon @ Night! De entree is gratis, houd www.dekroon.nl in de gaten voor alle updates en line ups. Ook in de Escape Lounge kan je terecht. Hier vindt elke derde zaterdag van de maand Fruits plaats. Op deze avond treden er verschillende dj’s op met een lekkere zomerse house sound. Op 15 augustus zijn jocks als Hugo Misura en Walter Fierce van de partij. Wil je op de gastenlijst, mail dan naar mark@escapecaffe.nl met als onderwerp Fruits. Check www.escape.nl voor de andere line ups en avonden in Escape Lounge en Studio.

Voor Framebusters begint de maand op zaterdag 1 augustus met dj’s Raymundo en Ex Porn Star resident Jaziah. Raymundo is lekker bezig, zijn Framebusters anthem “Framebusted” krijgt een 2009 remix door Remaniax. Op zijn Birthday Bash 23 juli werd deze al met veel succes gedropt! Zijn nieuwste track Mixed Confusions, een samenwerking met Phonic Funk, is hier al te beluisteren: http://djraymundo.hyves.nl Ook Framebusted en andere tracks van Raymundo zijn daar in zijn player te checken. Mc John Agesilas, die onlangs nog een stage op Latin Village hostte, is er ook bij en Lars Vegas rockt de Escape deLux met zijn eclectic sounds. 

Zaterdag 8 augustus staan Raymundo, Frederik Abas en Costar op de sax voor je klaar! Daarnaast wordt speciaal uit Zuid Afrika dj Shaun Duvet ingevlogen. Hij vliegt de hele wereld rond, heeft optredens in Londen, Zanzibar en Ibiza en draait voor het eerst in Nederland. Samen met mc Pryme rocken deze drie dj’s met hun ‘love for housemusic’ de Escape. Voor de muzikale afwisseling kan je Danney checken in deLux zaal.

Harry Choo Choo Romero

De week erop zijn opnieuw buitenlandse dj’s te gast in Escape. Op zaterdag 15 augustus rockt de CR2 Live and Direct tour Amsterdam! Uit Amerika komen namelijk house helden Harry “Choo Choo” Romero en Jose Nunez langs om hun nieuwe album te lanceren. Zowel Nunez als Romero zitten heel wat jaartjes in het dj vak en zijn bekend van Erick Morillo’s Subliminal label en Simon Dunmore’s Defected. Deze artiesten draaien zelden in ons land, en al helemaal niet in één dj booth. Zaterdag 15 augustus komt daar dus verandering in, want dan staan ze in de Escape! Check www.youtube.com/user/cr2records om een indruk te krijgen. Maar dit is nog niet alles. Het dynamische dj duo M.Y.N.C. uit Engeland is ook van de partij. Reeds acht jaar bestaat M.Y.N.C. uit Mark Brown & Nick Corelli en wie deze boys in actie heeft gezien zal het niet snel vergeten: vier decks, twee mixers en vele special effects zorgen voor een heftige show! Check hun plaat Something on your Mind hier. Kortom dit wordt een unieke avond die geen houseliefhebber mag overslaan!

Zaterdag 22 augustus is Hardwell te gast bij Raymundo in the dj booth. Dat Hardwell hard gaat is wel duidelijk! Onlangs leverde hij nog zijn mix compilatie af voor Privilege Ibiza. Privilege is de grootste club van de wereld met een capaciteit van maarliefst 10.000 bezoekers. Elk kaar word er wel een CD gewijd aan deze megaclub en dit jaar had Hardwell de eer om zijn skills te laten horen. Ook mc Gee is erbij en enfant terrible Lars Vegas rockt de Escape deLux.

De maand wordt op zaterdag 29 augustus afgesloten met Phonic Funk, die samen met Raymundo de laatste tijd dikke platen aflevert. Ook Tettero komt de decks bemannen, onlangs stond hij nog in Berlijn maar vanavond is hij weer in Amsterdam om de boel te rocken! De deLux wordt gehost door Joshua Walter.  

De entree bedraagt 15,- op zaterdag. De tijden zijn 23.00-05.00 en op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters, Escape Lounge, foto's, muziek, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe. Ook kan je je hier aanmelden voor de newsletter en wekelijks kans maken op vrijkaarten.

www.escape.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws