Deze maand proefdraaien bij Trouw

Partyscene Redactie | 4 februari 2009
headlines

Namen als Dixon, Flying Lotus, Kode 9, Supermayer, Cinnaman, Juha, Melon, Patrice Baumel en Nuno dos Santos zijn binnenkort van de partij, waarbij o.a. Melon en 360 Soundsystem (Nuno & Patrice) residents zijn. Ook komt er een vaste dubstepavond van Viral Radio en zullen er meer live acts te zien en te horen zijn. Ideaal met het Funktion One system wat er komt te hangen. Ook de vj’s krijgen weer vrij spel in dit industriële pand, de voormalige drukkerij van dagblad Trouw.

Trouw

Vanaf zaterdag 7 maart gaat 360 elke eerste zaterdag van de maand los. Verder zal de programmering weer een breed scala aan electronische muziek bevatten, en zullen clubavonden uit 11 grotendeels meegaan naar de nieuwe club. Het huurcontract voor de drukkerij (club voor 450 man en restaurant voor 80 personen) en de kelder (toiletten, garderobe en espositieruimte) aan de Wibautstraat loopt tot 1 januari 2011. Niet al te lang dus, maar lang genoeg voor vele mooie nachten. De dance avonden zullen voornamelijk op vrijdag en zaterdag georganiseerd worden, en soms op donderdag of zondag. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag en overdag worden de ruimtes verhuurd.

Zeer binnenkort gaat de website, www.trouwamsterdam.nl, online. Download hier de nieuwe set van 360 Soundsystem en hou Partyscene in de gaten voor de laatste updates.

Wie zou jij zelf zéker willen zien en horen in Trouw?

Het 11 boek…



De laatste nacht @ 11…

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws