Voltt Sinterklaas special

Partyscene Redactie | 9 november 2007
headlines

Op woensdag (!) 5 december zal Voltt zijn sinterklaas feest vieren. En omdat verassingen nu eenmaal leuk zijn vindt het feest niet in de vertrouwde Paradiso maar in de 11 plaats.

Voor het muzikale gedeelte zijn twee van de meest vooruitstrevende artiesten van het moment uitgenodigd, Matthew Dear en Martin Buttrich. Beide artiesten hebben naam gemaakt met een totaal eigen geluid en hebben zo een stempel gedrukt op de nieuwe generatie techno producers.
Voltt
Matthew Dear heeft bijvoorbeeld onder zijn alter ego’s False, Jabberjaw en Audion al tientallen topreleases en albums uitgebracht op befaamde labels als Perlon, Spectral en Richie Hawtin’s Plus 8. Begin 2004 stond een piepjonge Matthew Dear al eens op het Voltt podium voor zijn eerste Europese live optreden ooit en ook toen maakte hij indruk. Tegenwoordig weet de uit Detroit afkomstige producer als een van de kopstukken van de nieuwe techno scene moeiteloos de weg te vinden tussen het experiment en de dansvloer zonder daarbij zijn vooruitstrevende geluid te verliezen. In de 11 zal hij laten horen waarom hij een van de meest gewaardeerde producers is.  

Daarnaast is Voltt erg blij om Martin Buttrich te verwelkomen. Martin Buttrich is een van de grote cross-over artiesten van het moment en weet een mooie mix te vinden tussen house, minimal, Detroit en techno. Zo bracht hij de afgelopen tijd releases uit op de labels van o.a. Sven Vath, Steve Bug en Carl Craig. Daarnaast is de eigenzinnige producer ook druk met het produceren van tracks en albums voor Loco Dice en Timo Maas. De live set van Martin Buttrich zal je meenemen naar de meest warme en sexy tracks die er op het moment in de techno te vinden zijn zonder daarbij de dansvloer uit het oog te verliezen.

De begeleidende dj’s voor de avond zijn Lauhaus en Bart Skils. Beide heren hebben het laatste jaar veel tijd doorgebracht in de studio. Het resultaat is inmiddels te vinden via verscheidene releases op Intacto en 100% Pure die moeiteloos hun weg vinden naar de platenkoffers van artiesten als Sven Väth, Karotte, Carl Craig en Luciano.

De voorverkoop is gisteren, op donderdag 8 november, gestart. Kaarten kosten 15,- en zijn verkrijgbaar bij Outland, Killa Cutz en Concerto in Amsterdam. Online tickets via www.voltt.com enwww.beatfreax.com. Daarnaast is er een speciaal Voltt menu verkrijgbaar in het restaurant van 11 vanaf 19.30. Reserveren via info@ilove11.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws