Full Spectrum naar Amstelveen

Partyscene Redactie | 21 december 2006
headlines

Op 23 december strijkt het circus van Full Spectrum neer in de P60 in Amstelveen. Hoofdgast van deze avond is de Duitse producer Paul Kalkbrenner.

Onlangs verscheen Reworks, het remixalbum van Paul Kalkbrenner, waarop hij veel bevriende producers een van zijn tracks liet remixen. Het geeft de populariteit van de Duitser aan en vooral ook het grote aantal hits dat hij heeft gehad.

paul kalkbrenner

Niet alleen op zijn albums is hij de meester, ook zijn enerverende live sets zijn beroemd. Tijdens zijn shows speelt hij moddervette techno en minimal, met betoverende melodieën die je kippenvel bezorgen. Daarnaast heeft hij een voorliefde voor abstracte en bizarre ritmes, zonder van zijn aanstekelijke drive af te doen. Hij stond al eerder op Full Spectrum en zal ook deze keer zijn reputatie weer waarmaken.

Het lijkt inmiddels bijna een vanzelfsprekendheid dat ook Benny Rodrigues achter de decks staat. De Rotterdammer draait zich een slag in het rond en weet van ieder feest een feest te maken. Naast draaien is hij druk bezig met produceren en een nieuwe release op het label Underwater van Darren Emerson staat in de planning. Ook de Nijmeegse dj en producer Darko Esser is van de partij. Hij rockte al vele feesten en festivals dit jaar en zijn releases worden goed ontvangen. De kleine zaal is het domein van Nijmeegse dj’s als Piet van Dongen, Brent Roozendaal en Roger Gerressen & Sinan Alakus. Het feest begint om 23.00 uur en gaat door tot 06.00 uur. Kaarten kosten 13 euro in de voorverkoop en 16 euro aan de deur.

Meer info vind je op www.fullspectrum.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws