MOTOR[live] beleeft Nederlands debuut op Profiles (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Wederom zal Off Corso het decor zijn van een avond vol pompende basslijnen en snijdende high-hats. Voor deze editie heeft XCess een grote primeur voor jullie, deze keer zal het Nederlandse debuut zijn van de Frans-Amerikaanse live-act Motor, bekend van de monsterhit Sweatbox en de vele remixen die zij gemaakt hebben van onder andere Marilyn Manson en Depeche Mode.

MOTOR [live]
Motor is de live-act van het moment....grijsgedraaid door de grote namen als Miss Kittin, Sven Vath en Dave Clarke, bestormen ze op dit moment de internationale dancehitlijsten met hun debuutalbum Klunk.

Deze Klunk tour gaat langs fameuze clubs als Sven Vaths Cocoonclub in Frankfurt, Rex Club in Parijs, Turnmills in Londen en landen als Spanje, Canada, Italie. MOTORS Nederlandse debuut vindt plaats op Profiles in de Off Corso in Rotterdam.

Internationaal is dit album al getypeerd als: Acid basslines which will break your eardrums Sven Vath in MixMagA warehouse of muscular dancemusic Dj-guide Magazine Met de heftigheid van een Alter Ego en de glasheldere productiekwaliteit van een Richie Hawtin levert Motor een klein meesterwerk af, dat zeer zeker zijn stempel zal gaan drukken op het komende jaar. 3 voor 12 Tel daarbij een kolkende Off Corso bij op en je weet dat het dak eraf gaat. Oncompromisloze acid techno van de bovenste plank.

Het ziet er naar uit dat dit een legendarisch debuut van MOTOR gaat worden !

De nummers Sweatbox en Black Powder van MOTOR kan je luisteren op onze website www.xcess-events.nlT.Raumschmiere
En of dit nog niet genoeg was zal de avond worden afgesloten door de enige echte rockster binnen de dancescene: T.Raumschmiere. Na het gigantische succes van zijn track Monstertruckdriver is deze Duitse punkrocker niet meer weg te denken uit de hedendaagse dancescene, met zijn energieke live-sets en band performance heeft ie al meerdere festivals en podia om ver gespeeld. Nu blijkt ook nog eens dat ie een zeer goede dj is die moeiteloos techno, electro en alles er tussen aan elkaar mixt.
No shit, just rocking dance-music!

Om ervoor te zorgen dat je niet meteen de zaal wordt uitgeblazen hebben we n van Nederlands grootste talenten gevraagd om de zaal op de juiste tempratuur te brengen.
En met Jesse Voorn hebben we onze man gevonden.....zijn eclectische mix van alle mogelijke genres zorgde al voor uitbundige reacties op de dansvloer door heel Nederland en nu is Profiles aan de beurt.

Lounge beats hosted by Niels Brands
Verwacht hier een bonte verzameling van bevriende djs. Deze zullen in de week van het evenement bekend worden gemaakt !

Kaartverkoop gaat zaterdag 6 mei van start bij de reguliere voorverkoop adressen en bij Ticketbox !


Profiles 9 juni

Main Hall : T.Raumschmiere, MOTOR[live], Jesse Voorn
Area 2 : Hosted by Niels Brands

Open : 23.00-05.00
Prijs : 15 ex fee
Lokatie : Off Corso, kruiskade 22, Rotterdam
Url : www.xcess-events.nl, MOTOR:www.din9.com, www.t.raumschmiere.com
Tickets : www.ticketbox.nl

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws