Jeff Mils in het Patronaat

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In de grote zaal zorgen TechnoVision en Sound Architecture voor een indrukwekkende techno line-up. Niemand minder dan techno-grootmeester Jeff Mills neemt plaats achter de draaitafels. De DJ / producer uit Detroit behoeft eigenlijk geen introductie. Mede-oprichter van de legendarische Underground Resistance en wereldberoemd door zijn razendsnelle mixtechniek op drie draaitafels. De man draait met groot gemak 40 tot 60 platen in het uur en gaat daarnaast nog eens tekeer op zijn 909 drumcomputer. Een absolute sensatie op technogebied!

Jeff Mills wordt bijgestaan door Joris Voorn en Joachim van de organisatie Sound Architecture. De dj-set van Joris Voorn staat in het teken van de Fuse presents Joris Voorn tour. Op 14 november word zijn eerste mix album gelanceerd naar aanleiding van zijn residentie in de beroemde Belgische techno club. Techno zwaargewichten Dave Clarke en DJ Hell gingen hem hierin voor.

Joachim speelt een mix van minimale en Detroit techno met soms een experimenteel tintje. Zijn energieke manier van mixen zorgt inmiddels over de hele wereld voor beroering op de dansvloer. Perfecte DJs om de toon van deze bijzondere avond neer te zetten.

In de kleine zaal Floorfiller!, een breed opgezet concept waar een mix gedraaid wordt van alles wat met dance te maken heeft; de nieuwste sounds maar ook vertrouwde dansvloer klassiekers.

Op deze editie een andere legende maar dan van eigen bodem. DJ Joost van Bellen is bij elke dance-liefhebber wel bekend. Houseveteraan van het eerste uur en boegbeeld van de dance scene in Nederland. Vandaag de dag vooral bekend van zijn Rauw feesten, verwacht een eclectische mix van house, electro, punkrock en alles wat daar tussen ligt.




Zaterdag 25 november 2005, 22:00 04:00 uur

Grote Zaal: DJ Jeff Mils (USA), Joris Voorn (Fuse presents tour) & Joachim (Sound Architecture)
Kleine Zaal: DJ Joost van Bellen (Rauw, Speedfreax), DJ Hucke (Floorfiller!)

Tickets: 15,- voorverkoop, 17,50 aan de deur
Voorverkoop: Patronaat caf, Trancentral, Boudisque & Ticketservice (Postkantoren, GWK, Free Record Shops) / www.ticketservice.nl / 0900-3001250

Meer info via www.patronaat.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws