Projekt Xit -22 oktober-Ben Sims

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Maar onverwachts mag het poppodium nog een jaar langer open blijven.
De Gemeente Hilversum kon een aantal dingen niet afronden met betrekking tot de sluiting en wederopbouw.

Hierdoor heeft de Tagrijn nog een jaar extra gekregen.
Wat Projekt Xit de kans geeft 4 keer terug te komen met telkens weer een sterke line up. Dit feest is bekend om haar kwaliteit, goedkope entree en grote DJs in hun line up. Zo sloten ze met de Final Destination nog af met Bart Skils en Surgeon. Nu openen ze het laatste jaar weer met spetterende namen.

Ondanks haar hoge leeftijd en ouderdom houd Tagrijn haar muren vast want Projekt X it zet er een paar namen neer die knallend de eerste in de reeks zullen gaan openen. Niemand minder dan Ben Sims en Paul Mac zullen het publiek trakteren op een daverende avond. Daarnaast zullen DJs Jeff Rushin, Xanno Gallois ,Anton Pieete en Daphen Daretta het feest compleet maken.

Ben Sims
De naam Ben Sims is sinds de oprichting van zijn eigen label Theory in 1997 niet meer weg te denken uit de techno scene. Sinds zijn tiende draait Ben al en ontwikkelde een geheel eigen stijl met veel percussie, diepe bassen en veel ritme. Uiteindelijk wordt hij bekend door zijn lichte stijl van draaien met veel invloeden uit zijn periode van house en hiphop. Sinds hij in 1999 ontdekt wordt door het Duitse agency Dynamix draait hij over de hele wereld van de VS tot Australie en heeft hij op menig Awakenings in Nederland gestaan. Projekt Xit is trots op zijn aanwezigheid deze avond.

Paul Mac
Paul Mac is in de historie van de Australische electro scene een van de grootse namen ooit. Hij is afgestudeerd aan het conservatorium en heeft vele malen de prestieuze ARIA(Australian Grammy) prijs gewonnen. Daarnaast heeft hij film muziek gemaakt in samenwerking met de gerenommeerde regisseur Baz Luhrman(Mouling Rouge) en heeft hij remixen op zijn naam staan met INXS en Savage Garden. Met zijn album 3000 feet high schoot hij grote hoogtes in en zijn 1e release werd goud. In 2001 werd hij bekroont met de prijs voor Beste Producer 2001 op de Australian Dance Awards.



Anton Pieete
Voor Projekt X-it de primeur! Anton Pieete is vooralsnog alleen bekend als producer, die zijn platen op het label Pure Plastic uitbrengt. Ook werkt hij nauw samen met Mark Broom. Anton Pieete zal je dus verrassen met een nog niet eerder vertoonde set waarin hij veel van zijn eigen werk ten gehore zal brengen.

Jeff Rushin
Jeff heeft zich als techno DJ al vele malen bewezen. Door de jaren heen heeft hij zijn eigen stijl gecreerd, hij heeft zich niet vastgepind aan een stijl en is van alle techno -markten thuis.Met boekingen in binnen en buitenland(Planet Rose,Klub Mlin/Bosnie) presenteert hij zijn warme,diepe en energieke geluid op 3 decks gemixt!Origineel en vernieuwend valt hij niet in een hokje te stoppen.


Xanno Gallois
Hij heeft zijn sporen als DJ inmiddels verdiend en zijn ster is nog steeds rijzende. Met grote boekingen op een festival als DefQon en Q Base bewijst hij met zn diepe monotone techno sets tot de top te horen. Uniek is het feit dat alles wat hij draait zijn eigen producties zijn. Met Final Scratch mixt hij alles en ook op Project X-It kunnen we daar weer van genieten.

Daphne Daretta
Daphne Daretta is ook wel bekend onder de naam Xena. Onder de laatst genoemde naam organiseerde zij de Suck my Deck feesten. Gevarieerd van minimal tot het iets stevigere werk, zo kun je haar draaistijl omschrijven.
Ook zij zal er voor gaan zorgen dat Projekt Xit erin zal slagen een top avond neer te zetten.

Projekt X-it is dus zeker de moeite van het bezoeken waard.
22 oktober zal de Tagrijn vanaf 22.00 -05.00 haar deuren openen.

Presale: 13 euro
At the door: 15 euro

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws