Electronic Beats Festival

Partyscene Redactie | 21 september 2005
headlines

Het is tegen die tijd alweer koud, guur en vroeg donker, maar qua kaartverkoop kun je er niet snel genoeg bij zijn: het Electronic Beats Festival.

The Prodigy

The Prodigy, Audio Bullys, Stereo MC’s,Sister Bliss en Benny Rodrigues zullen van de partij zijn op vrijdag 4 november in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Dan zal de eerste editie van het Electronic Beats Festival plaatsvinden. Een andere live-act zal nog bekend worden gemaakt.

In de Duitse dansscène is het indoor evenement niet meer weg te denken, dit jaar breidt het virus zich uit naar de rest van Europa, waaronder Nederland. The Prodigy met hun memorabele, energieke optredens zullen alleen al veel publiek trekken. Ook met de Audio Bullys met hun mix van hiphop, house en garage hoeft het publiek zich niet te vervelen. De Stereo MC’s groeiden vanaf de jaren tachtig uit tot succesvolle Britse hiphop/funk act. Hun nieuwe album Paradise zal binnenkort in de winkels liggen. Naast de live acts zijn er dj sets van onder andere Sister Bliss en Benny Rodrigues. Sister bliss is vooral bekend in de dancescène en ver daarbuiten sinds haar oprichting van Faithless. Benny Rodrigues is een Rotterdammer met Portugees bloed die met zijn funky techhouse niet meer weg te denken is uit de Nederlandse dancescène.

ELECTRONIC BEATS FESTIVAL met onder andereThe Prodigy, Audio Bullys, Stereo MC’s en Sister Bliss, vrijdag 4 november 2005, Heineken Music Hall – Amsterdam. Entree: € 33 (excl. servicekosten). Tijd: 20.30 - 07.00 uur.

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, AUB Ticketshop, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws