World Tour Kevin Saunderson start in Den Haag

Partyscene Redactie | 29 augustus 2005
headlines

Tijdens Todaysart 2005 zal de Fuse-In presents Kevin Saunderson Elevator World Tour van start gaan. In het Paard van Troje zal de Amerikaan op 24 September een 4 uur durende mix van live optreden en Dj show brengen .

kevin grafic

Kevin Saunderson behoeft eigenlijk geen introductie. De in Detroit opgegroeide Dj is samen met Derick May en Juan Atkins verantwoordelijk voor een stuk muziekgeschiedenis. Als grondlegger van de Detroit sound brengt hij al 20 jaar hoogstaande elektronische muziek. Met tracks als ‘Big Fun’ en ‘Good Life’ eind jaren 80, begin 90 scoorde hij als Inner City megahits. Ook zijn remixen als e-dancer (o.a. die van Octave One –Blackwater) op zijn eigen KMS label zijn felbegeerd en worden nog regelmatig gedraaid. Naast Todaysart; het International Festival for Art, Music & Technology in Den Haag zal zijn World Tour ook steden als Tokyo, Shanghai, Sydney, Dubai, Saõ Paulo, Santiago di Chili, en Miami aandoen. De tour zal volgend jaar eindigen op het drie dagen durende elektronische muziek festival in Detroit, Fuse-In, waar Saunderson zelf directeur van is.

Naast het optreden van Kevin Saunderson staat er op deze avond in het Paard van Troje ook een labelnight van het Haagse electrolabel Bunker met onder andere optredens van Legowelt, DJ Overdose, Sendex en Schmerzlabor en een workshop en presentatie van Ableton door Christian Kleine, met het nieuwe “Live 5” software programma voor producers, op het programma.

TodaysArt 2005 in Paard van Troje, Den Haag
Zaerdag 24 september 2005

Kleine Zaal - 21:00 Ableton Live5 demo
Kleine Zaal - 23:30 Bunker Labelnight
Grote Zaal - 23:30 Fuse-In presents Kevin Saunderson Elevator World Tour

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws