Famous, the World Edition

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Deze maand staat Famous in het teken van World famous met wereldberoemde djs. Wie herinnert zich de laatste World Famous niet op 30 april j.l. Op deze avond waren o.a. Deep Dish en StoneBridge te gast. Voor een uitverkocht huis traden bovenstaande djs op en voor diegene die er niet bij waren, je hebt wat gemist!

Op zaterdag 27 augustus volgt dus de nieuwe World Famous editie, ook nu weer met een buitengewone DJ line up.

Djs Danny Howells, StoneBridge, Mischa Daniels, Stef Vrolijk en Little Joey zullen deze laatste zaterdag van de maand acte de presence geven.

Danny Howells afkomstig uit London, bekend als progressive dj, heeft een enorme staat van dienst opgebouwd met zijn mix cds voor Global Underground en Renaissance. Danny, wiens sound als deesexyfuturistictechfunkhouse wordt omschreven, draait in de super clubs over de hele wereld. Zijn populariteit dankt hij aan een geheel eigen draaistijl die de meest uiteenlopende muziekstijlen vloeiend met elkaar verbind.

StoneBridge afkomstig uit Stockholm heeft de laatste tijd ook niet te klagen als dj en producer. Al in 1993 scoorde hij samen met Robin S. de danceklassieker Show me love. Hierna volgde een enorme stoet producties, remixen en mixalbums. Vorig jaar scoorde Stonebridge onder zijn eigen naam de hit Put m High, een plaat die nog steeds in iedere platenkoffer op Ibiza zit.

Ook Mischa Daniels is als resident van Famous natuurlijk weer van de partij. Mischa is zonder twijfel de meest up & coming producer en remixer van Nederland. Zijn versie van Ruffneck ft Yavahn met Everybody Be Somebody hoor je veel voorbij komen op de bekende radio en clip zenders en zijn nieuwe single So Strong, die als thema van het Extrema outdoor werd gebruikt staat ook op het punt om de crossover te maken.

Voor de eerste keer bij Famous verschijnt Stef Vrolijk achter de draaitafels van Panama. Stef is een van de meest actieve mensen in de Nederlandse dansscne. Zo organiseert hij feesten met zijn bureau Full Circle samen met Sander Kleinenberg. Ook produceert hij en draait hij natuurlijk regelmatig. Op het laatst aan deze line-up is de naam Little Joey toegevoegd. Wij vonden hem tijdens onze speurtocht naar nieuw talent enige tijd geleden achter de draaitafels in een club in Londen.

Be you, be free, be famous!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws