Chemistry clubavond RUSH voortaan in Panama

Partyscene Redactie | 22 juni 2005
headlines


In januari verhuisde de clubavond Rush van de Escape naar Marcanti Kingdom. Nu, een half jaar later, stopt Chemistry op die locatie en kondigt gelijk de nieuwe maandelijkse editie van RUSH in Panama aan. “Aan de samenwerking met Marcanti lag het niet, het publiek waar wij het van moeten hebben vond de locatie niet leuk genoeg,” licht Emko Bos, PR medewerker van Chemistry toe. Ondanks het uitproberen van meerdere dingen en nieuwe concepten, trok de clubavond te weinig bezoekers om het leuk te houden. ”Het is gewoon een moeilijke tijd met het grote aanbod aan clubavonden tegenwoordig en Marcanti heeft nu eenmaal een negatief imago,” verklaart Chemistry oprichter Eelko Anceaux de stap. “Ook zouden er bij Marcanti een aantal cosmetische veranderingen plaatsvinden die het pand wat aantrekkelijker zouden maken, maar daar is niets van terecht gekomen.” Toch sluit Anceaux toekomstige samenwerking met Marcanti niet uit.

“We hoeven niet persé wekelijkse clubavonden meer en Rush is voortaan ook maar één keer per maand, op de laatste vrijdag van de maand. We hebben voor Panama gekozen omdat het qua sfeer bij ons past en een uitstekend imago heeft.” Chemistry wil een clubavond brengen waarin goede muziek gecombineerd wordt met topentertainment. Elke maandelijkse avond is er een thema verzorgd door Joey Elgersma, enfant terrible van de Nederlandse fashion scene. Eerder was hij al verantwoordelijk voor de fameuze Higher RUSHes in Escape. Maar ook deed hij shows in Tel Aviv en New York. Verwacht dus een avondvullende show met fashion, modellen en hilariteit.

Vrijdag 24 juni is de eerste avond waarin het in twee zalen los zal gaan. De grote zaal is de House zaal, waar Victor Coral & Brian S deze avond hun vertrouwde housesounds zullen brengen. Daarin worden zij vocaal ondersteund door de vaste RUSH mc: Pete Philly. De kleine zaal wordt een nieuwe playground voor hiphop. Geen urban eclectic, maar hiphop. Dj’s Melly Mel en Jermaine S zullen de boel hier op de kop gaan zetten. Ze krijgen hierbij gezelschap van de uitermate getalenteerde zangeres/rapster Senna, die samenwerkte met onder andere C-Mon & Kypski.

RUSH @ Panama
Vrijdag 24 juni 2005
Oostelijke Handelskade 4 – Amsterdam
Met: Brian S, Victor Coral, Pete Philly, Melly Mel, Jermaine S, Joey Elgersma, R.E.L. en nieuwe talenten
Vanaf: 23:00 uur
Toegang: 15 euro

Meer info:
www.chemistry.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws