Wij&Monza

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Donderdagavond is de uitgaansavond van studerend Utrecht. Tot nog toe heeft Utrecht een overdosis aan bruine kroegen en bardancings op de donderdagavond, Wij&Monza brengt daar verandering in! Vanaf 10 maart kunnen wij, Utrechtse studenten, op donderdagavond de Monza induiken voor een vernieuwende, wekelijkse studentenavond met smaak.

De muziekstijlen op de avond varieren van 80/90s Classics tot House en van Urban tot Drum n Bass. De cd-draaiende barman wordt ingeruild voor de vetste deejays. Een keer in de maand is er een special waar onder andere Erick E, Mark van Dale, Laidback Luke en meerdere grote nationale en internationale namen hun kunsten vertonen.

Wij&Monza is geheel gericht op wij nachtbrakende studenten, daarom ook dat studenten uit de Domstad de flyers maandelijk sieren. De avond is vernoemd naar de student die zijn foto heeft ingestuurd naar wij@clubmonza.nl. Iedere week dus een andere naam en gezicht achter de clubavond. Misschien sta jij of een van je vrienden de volgende keer wel op de flyer!
En geheel in studenten-stylo is de entre van de avonden natuurlijk gratis!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws