Chateau d'House New years Eve

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Als sequel op een zeer geslaagd festival deze zomer in Rijsbergen, is hier het vervolg Chateau d'House - New Years Eve @ Chass Theater - [Breda]. Met verschillende area's, waar je kunt genieten van diverse sferen en muziekstijlen. Die gecreerd worden door 'LIVE' optredens, live entertainment, visuals, dj's, vj's, lasershows en nog veel meer gekkigheid!

Zo komen nationale en internationale dj's zoals Dimitri, Cor Fijneman, Ricky Rivaro, Mojado [fr], Ton TB, Funkerman, Mark Norman en vele anderen met Oud en Nieuw naar Breda toe. Om ervoor te zorgen dat we samen knallend en feestend het nieuwe jaar in gaan.....

Na het zeer gezellig en geslaagd festival Chateau d'House in Rijsbergen, is het nu tijd geworden om niet alleen in de zomer tijdens de zonnestralen een knallend feest te geven, maar dit ook te doen hartje winter in een unieke lokatie in het centrum van Breda......Het Chass Theater. Dit schitterende theater zal haar deuren voor het eerst met Oud en Nieuw speciaal openen voor de bezoekers van Chateau d'House New Years Eve, die tussen 23.00 - 6.00 uur het nieuwe jaar al feestend in zullen gaan..... De sterke line up zal de vonken er vanaf laten vliegen en de area's worden omgetoverd tot ware danspaleizen.

Het Bredase label Black Hole stond wederom te trappelen om de programmering van een area te verzorgen. In deze area zul je in een 'trance' worden gebracht door het decor, de lasers die voorbij flitsen en door de geweldige lichtshows, maar de muziek is de kapstok waaraan dit alles wordt opgehangen. Zo kun je uiteraard genieten van de fijnste en beste sounds van het label en zal er een 'live' optreden plaatsvinden van de Franse formatie MOJADO, die een hit hadden met 'Naranja' en 'El Toro' en voorheen ook al eens flink scoorde op het Magik Muzik label van Tisto met "Forever Waiting".

Dj Cor Fijneman zal zeker niet ontbreken op zijn thuisbasis in Breda, momenteel vliegt hij de wereld rond met zijn unieke draaistijl en zijn eigen produkties. Maar met Oud en Nieuw is hij in zijn hometown. Naast dit optreden zullen ook andere dj's uit de stal van Black Hole hun beste platen laten horen zoals dj Ton TB (ThreeDrives) en Mark Norman.
Deze area zal gepresenteerd worden door de resident MC van Black Hole, MC Gunner.

De foyer wordt omgedoopt tot de HOUSE AREA van de nacht, met als thema Captain Nemo......... Hier zullen warme beats en groovy houseklanken klinken van Nederlands beste dj's. Zo komt naar Breda dj Dimitri die vroeger de Roxy al menig maal op zijn kop zette en dit dus nu in het Chass gaat doen. Naast hem zal dj Ricky Rivaro van het Id-t programma True House Music zijn zomerse klanken laten horen en zal de Bredase dj Funkerman het kwik nog eens extra doen laten oplopen.

Melvin Warning zorgt ervoor dat het theater op haar grondvesten staat te schudden. De dj's zullen hierbij worden geholpen door de opzwepende beats van percussionist Paul van de Broek en de swingende saxklanken van Edward Cappel.
De vjs van de nacht zijn van Snowvideo, deze virtuele artiesten zullen de beelden zo gaan bewerken dat je mee wordt getrokken in hun verhaal. De gastheer voor deze area is MC Stanfoort, die het feest nog extra zal opzwepen.

In de deephouse area zullen de dj's de heupjes flink laten schudden en zullen zij de armpjes de lucht in laten gaan op hun vrolijke, groovy, vocale en soulfullste platen. Zo kun je genieten van dj Rogier, resident dj van o.a. Night Life, de Eindhovense dj Nikk van Rare Records en zal Gordon Howard, n van de organisatoren achter de 'In Vuur en Vlam' feesten zijn opwachting maken. Naast deze dj's kun je ook genieten van de warme en soulfulle klanken van dj Martine en de Amersfoortse dj Baseman.

Wordt het je allemaal een beetje te veel en wil je je goede voornemens bespreken, dan kun je lekker chillen in de chill area, waar je relaxed kunt zitten en bij kunt komen.

Dus alle ingredinten voor een knallende einde van 2004, en een spetterend begin van 2005!

Chass Theater te Breda 31-12-2004
aanvang 23.00--06.00 uur
Voorverkoop 32,50 / VIP 60,00 (ex fee)
Deur 40,00

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws