SinterVoltt @ Paradiso (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Altijd al eens willen weten hoe de Wighnomy Brothers Sinterklaas vieren? Op zondag 5 december is dit je kans. Dan zal de Voltt crew weer op haar thuisbasis Paradiso neerstrijken om een gezellige Sinterklaas special te vieren.

Na eerdere fantastische edities met Richie Hawtin, Ricardo Villalobos en Mathew Dear is het nu de beurt aan de Wighnomy Brothers om de Paradiso op z'n kop te zetten. Wie het komische dj duo op het Awakeningsfestival en iets meer recentelijk tijdens hun uitverkochte optreden bij Mono in de Mazzo gezien heeft weet waarom... Gekkigheid in combinatie met goede muziek op z'n best! De Wighnomy's aka Robag Wruhme en Monkey Maffia weten met hun aanstekelijke mix van minimale techno en hun gevoel voor sfeer elke zaal tot een hoogtepunt te brengen. Daarnaast brengen ze ook nog eens waanzinnig goede muziek uit op labels als Kompakt, Soma en hun eigen toonaangevende label Musik Krause. Check bijvoorbeeld Robag Wruhme's "Wuzzelbud LP", een van de juweeltjes die afgelopen jaar is uitgekomen.



Hoort wie klopt daar kind'ren...

Daarnaast mag Voltt voor de eerste maal in Nederland het Krause Duo Nr2 verwelkomen. Deze jonge helden uit de Duitse Kompakt/Freude-Am-Tanzen stal hebben afgelopen zomer hoge ogen gegooid met hun te gekke optreden op het Sonne Mond Sterne festival. Het Krause Duo aka Metaboman & Carlson Basu staan garant voor minimale muziek met maximale output. Niet te missen dus!!

Natuurlijk zullen Voltt residents Bart Skils en Kostas Hom ook op deze avond niet ontbreken. Zij zullen samen met de uit Den Haag afkomstige Cupatec en Mono resident Aron Friedman deze speciale Voltt zondag editie tot een groot hoogtepunt brengen.



Wie zoet is krijgt Minimal, wie stout is de roe!

Voltt, de Wighnomy's & Sinterklaas ...rede genoeg om op zondag 5 december af te zakken naar Paradiso om daar een gezellige Sinterklaasavond te vieren. Kaarten voor deze avond zullen slechts 10,= gaan kosten en de zaal zal om 23.00 opengaan. Meer info over het feest is te vinden op www.voltt.com



Details:

Voltt @ Paradiso
Sunday 5 december

Main Room
Wighnomy Brothers aka Robag Wruhnme & Monkey maffia (Musik Krause, Kompakt, Jena)
Krause Duo Nr2 aka Metaboman & ??? (Freude am Tanzen, Kompakt, Berlin)
Kostas Hom (Voltt, Sinterklaas, Amsterdam)

Basement
Bart Skils (Voltt, Traffci, Mono, Amsterdam)
Cupatec (Cupati Records, Den Haag)
Aron Friedman (Traffic, Mono, Amsterdam)

Paradiso, Weteringschans 6-8, Amsterdam
Open 23.00 - 5.00 This will be a special Sinbterklaas edition.
Tickets Presale/at the door 10,=. Presale at Outland Records, AUB, GWK and VVV

Phono gefet gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws