Harder Mach at the Powerzone

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In oktober 2004 verschijnt er weer de succesvolle hardstyle cd Harder. Deze cd zal de nummer 8 krijgen in de gehele reeks series die al eerder zijn uitgebracht in samenwerking met Sony recordcompany. Deze cd's zijn gemixt door dj Gizmo.

In 2003 begon Harder met feesten geven door heel Nederland. In totaal zijn er 20 feesten gegeven op diverse locaties in de steden: Den Haag, Schagen, Venlo, Drachten, Reeuwijk, Maasstricht, Eethen, Heerlen, Nijkerkerveen, etc. Deze feesten waren een groot succes.

Tijd voor een vaste locatie vond de organisatie Harder. Vanaf de maand September zal dj Gizmo elke eerste zaterdag van de maand met diverse gast dj's The Powerzone te Amsterdam met de stevige beats bombarderen. De organisatie heeft gekozen voor deze club vanwege de capaciteit en natuurlijk voor de geweldige decoratie van the Powerzone zelf. Een bezoekje aan de site www.thepowerzone.nl zal je een goede indruk geven van deze club. Een klein voorproefje is bijvoorbeeld dat er een zwembad en diverse loungebedden en banken aanwezig zijn. Voor 3000 liefhebbers voor de hardere stijlen is dit een uitkomst om zo een avond flink uit hun dak te kunnen gaan.



De stijlen die op 4 september 2004 gedraaid zullen worden zijn van Classics tot Hardcore. De dj's die zijn uitgenodigd voor de eerste editie op 4 september zijn:

Gizmo
Buzz Fuzz
Dana
Champ-e-on
Dennis R
Yoda
Bartello
mc: Da Mouth of Madness

De tickets zullen alleen verkocht worden via ticketbox en aan de deur, dus wees er vroeg bij. De tickets kosten 12,50 euro,-

Het feest begint om 22:00 tot 05:00

The Powerzone
Daniel Goedkoopstraat 1-3
1096 BD Amsterdam

Zaterdag 2 oktober zijn onder andere de dj's The Prophet, Flamman, Abraxis en velen andere te gast in The Powerzone.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws